pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sağanak Ve Dolu Ekili Arazilere Zarar Verdi

11.06.2019 - 09:08, Güncelleme: 11.06.2019 - 09:08
 

Sağanak Ve Dolu Ekili Arazilere Zarar Verdi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Hacıbektaş ve Gülşehir ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu sonucu oluşan sel, ekili alanlara zarar verdi.Hacıbektaş ilçesine...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Hacıbektaş ve Gülşehir ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu sonucu oluşan sel, ekili alanlara zarar verdi.Hacıbektaş ilçesine bağlı Mikail, Karaburna ve Karaburç köyü ile Gülşehir ilçesine bağlı Yeşilli, Şahinler ve Abuşağı köylerinde etkisini gösteren sağanak yağış yerleşim alanı dışındaki arazilerde sele neden olurken, dolu ise tarlaları adeta beyaza bürüdü.Selin etkisiyle taşan dere bazı evlerin su almasına neden olurken, ekili arazilerdeki zararın tespiti için Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri çalışma başlattı.Öte yandan, meteoroloji yetkilileri, kent genelinde hafta başına kadar etkili olması beklenilen yağışların sel ve taşkınlara neden olabileceği konusunda uyarısını yeniledi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Hacıbektaş ve Gülşehir ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu sonucu oluşan sel, ekili alanlara zarar verdi.Hacıbektaş ilçesine...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Hacıbektaş ve Gülşehir ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu sonucu oluşan sel, ekili alanlara zarar verdi.

Hacıbektaş ilçesine bağlı Mikail, Karaburna ve Karaburç köyü ile Gülşehir ilçesine bağlı Yeşilli, Şahinler ve Abuşağı köylerinde etkisini gösteren sağanak yağış yerleşim alanı dışındaki arazilerde sele neden olurken, dolu ise tarlaları adeta beyaza bürüdü.

Selin etkisiyle taşan dere bazı evlerin su almasına neden olurken, ekili arazilerdeki zararın tespiti için Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri çalışma başlattı.

Öte yandan, meteoroloji yetkilileri, kent genelinde hafta başına kadar etkili olması beklenilen yağışların sel ve taşkınlara neden olabileceği konusunda uyarısını yeniledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.