pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

SADECE BİR BULVAR DEĞİL, GELECEK NESİLLERE MİRAS OLACAK…

16.09.2016 - 15:24, Güncelleme: 16.09.2016 - 15:24
 

SADECE BİR BULVAR DEĞİL, GELECEK NESİLLERE MİRAS OLACAK…

“Yol medeniyettir” düsturundan hareket eden Sivas Belediyesi, şehrimizdeki yol ağına her geçen gün yenilerini ekleyerek prestijli bulvar ve caddeleri ilimize kazandırmaya devam ediyor.

 “Yol medeniyettir” düsturundan hareket eden Sivas Belediyesi, şehrimizdeki yol ağına her geçen gün yenilerini ekleyerek prestijli bulvar ve caddeleri ilimize kazandırmaya devam ediyor.Başkan Sami Aydın idaresindeki Sivas Belediyesi, şimdiye kadar yapılmamış genişlik ve çeşitli fonksiyonları içerisinde barındıran Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı hayata geçirmek için düğmeye bastı.İsmet Yılmaz Bulvarı, Köprüsü ve Köprülü Kavşağı’nı yaparak Cumhuriyet Üniversitesi’nin ulaşım sonunu büyük ölçüde ortadan kaldıran Belediye, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ve üzerinde yer alacak olan Kızılırmak Köprüsü ile şehir-üniversite arasındaki bağı çok güçlü bir hale getirecek.Yenişehir bölgesinden direkt üniversiteye uzanacak bulvar ile sadece bir yol değil, gelecek nesillere özgün mimarisi ile kalıcı bir eser de bırakmak isteyen Belediye, bu anlayışla yaptığı yarışma sonucunda Kızılırmak üzerine yeni bir köprü inşa edecek.Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı bir şekilde sürdürdüğü yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aydın, Başkan Yardımcısı Hasan Karaman ve ilgili birim müdürlerinden bilgi alarak çeşitli konularda talimatlar verdi.Yapılan bulvar ile Üniversite’nin şehirle olan bağlantısını çok güçlü bir hale getireceklerini söyleyen Başkan Aydın, “Bulvarda yürüyüş yolları, bisiklet yolları, raylı sistem gibi çeşitli fonksiyonları planlıyoruz. Kızılırmak üzerine de çok güzel bir köprü projemiz var. Yapım ihalesini ilkbaharda gerçekleştirmek istiyoruz. Mevcut çevre yoluyla Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın kesiştiği noktaya yapılacak köprülü kavşak çalışmasını için de Karayolları Bölge Müdürlüğü proje ihalesini yaptı. İnşallah onun da yapım ihalesi yine baharda gerçekleştirilecek. Hedefimiz 2017 yılı içerisinde köprüsü, köprülü kavşağı ve konforlu bir yoluyla bulvarımızı şehrimize kazandırmak.” dedi.Projenin şehir trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağını da kaydeden Başkan Aydın, “Bu proje hayata geçtiği zaman Bağdat Caddesi’nden Atatürk Caddesi’ne uzanan trafik yükünün büyük ölçüde azalacağını düşünüyorum. Aynı şekilde terminalden üniversiteye uzanan yolda da ciddi bir rahatlama olacak. Çünkü üniversitenin trafiği %80-%90 oranında buradan sağlanacak. Hem mesafenin kısalması, hem de yolun konforu tercih nedeni olacak.” ifadelerini kullandı.Yapılan projelerle birlikte Sivas’ın kabuk değiştirdiğini söyleyen Başkan Aydın, “Bırakın birkaç yılı, birkaç dönemde yapılamayacak büyüklükte işleri bir dönemde inşallah tamamlamış olacağız. Hayırlı, uğurlu olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. - Sivas
“Yol medeniyettir” düsturundan hareket eden Sivas Belediyesi, şehrimizdeki yol ağına her geçen gün yenilerini ekleyerek prestijli bulvar ve caddeleri ilimize kazandırmaya devam ediyor.

 

“Yol medeniyettir” düsturundan hareket eden Sivas Belediyesi, şehrimizdeki yol ağına her geçen gün yenilerini ekleyerek prestijli bulvar ve caddeleri ilimize kazandırmaya devam ediyor.

Başkan Sami Aydın idaresindeki Sivas Belediyesi, şimdiye kadar yapılmamış genişlik ve çeşitli fonksiyonları içerisinde barındıran Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı hayata geçirmek için düğmeye bastı.

İsmet Yılmaz Bulvarı, Köprüsü ve Köprülü Kavşağı’nı yaparak Cumhuriyet Üniversitesi’nin ulaşım sonunu büyük ölçüde ortadan kaldıran Belediye, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ve üzerinde yer alacak olan Kızılırmak Köprüsü ile şehir-üniversite arasındaki bağı çok güçlü bir hale getirecek.

Yenişehir bölgesinden direkt üniversiteye uzanacak bulvar ile sadece bir yol değil, gelecek nesillere özgün mimarisi ile kalıcı bir eser de bırakmak isteyen Belediye, bu anlayışla yaptığı yarışma sonucunda Kızılırmak üzerine yeni bir köprü inşa edecek.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı bir şekilde sürdürdüğü yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aydın, Başkan Yardımcısı Hasan Karaman ve ilgili birim müdürlerinden bilgi alarak çeşitli konularda talimatlar verdi.

Yapılan bulvar ile Üniversite’nin şehirle olan bağlantısını çok güçlü bir hale getireceklerini söyleyen Başkan Aydın, “Bulvarda yürüyüş yolları, bisiklet yolları, raylı sistem gibi çeşitli fonksiyonları planlıyoruz. Kızılırmak üzerine de çok güzel bir köprü projemiz var. Yapım ihalesini ilkbaharda gerçekleştirmek istiyoruz. Mevcut çevre yoluyla Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın kesiştiği noktaya yapılacak köprülü kavşak çalışmasını için de Karayolları Bölge Müdürlüğü proje ihalesini yaptı. İnşallah onun da yapım ihalesi yine baharda gerçekleştirilecek. Hedefimiz 2017 yılı içerisinde köprüsü, köprülü kavşağı ve konforlu bir yoluyla bulvarımızı şehrimize kazandırmak.” dedi.

Projenin şehir trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağını da kaydeden Başkan Aydın, “Bu proje hayata geçtiği zaman Bağdat Caddesi’nden Atatürk Caddesi’ne uzanan trafik yükünün büyük ölçüde azalacağını düşünüyorum. Aynı şekilde terminalden üniversiteye uzanan yolda da ciddi bir rahatlama olacak. Çünkü üniversitenin trafiği %80-%90 oranında buradan sağlanacak. Hem mesafenin kısalması, hem de yolun konforu tercih nedeni olacak.” ifadelerini kullandı.

Yapılan projelerle birlikte Sivas’ın kabuk değiştirdiğini söyleyen Başkan Aydın, “Bırakın birkaç yılı, birkaç dönemde yapılamayacak büyüklükte işleri bir dönemde inşallah tamamlamış olacağız. Hayırlı, uğurlu olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.