pendik escort bayan
ak

Sabahattin Tokgöz; \'\'Güneş balçıkla sıvanmaz\'\'

08.01.2014 - 08:33, Güncelleme: 08.01.2014 - 08:33
 

Sabahattin Tokgöz; \'\'Güneş balçıkla sıvanmaz\'\'

“İnsan kendine değer katan geçmişini inkâr etmemeli” Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Sabahattin TOKGÖZ özel bir TV de yaptığı açıklamada, Sami AYDIN’ın ‘’2004 den önce Sivas, Valisi olan bir köy gibiydi’ iddiasını sert bir dille eleştirdi.

Seçim çalışmalarını tempolu bir şekilde sürdüren Sabahattin Tokgöz, dün yerel bir TV de gündeme dair önemli açıklamalarda  bulundu.   TOKGÖZ, belediyeciliği, vefa’yı Sivas’ın saadet partisiyle öğrendiğini belirterek Sami AYDIN’ın meclis üyeliği yaptığı o günlerde Sivas daha kalkınmış ve daha temiz bir il olarak anılıyordu dedi.     Halkıyla içiçe olan bir belediye yönetimini hakim kılmak, tevazuyu yönetim anlayışının başlangıcı kabul ederek yolumuza devam ediyoruz dedi. 138 ev toplantısı yaptıklarını belirten TOKGÖZ zaten Sivas bizi ve hizmetlerimizi biliyor tanıyor diye konuştu. TOKGÖZ sözlerine şuşekilde devam etti, Refah Partili belediyeler yaptıkları hizmetlerle halkımızın gönlünde taht kurmuşlardır. Hayırlı hizmetleri bütün Ülkeye yayılmıştır. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bunları inkar eden kendini inkar etmiştir. Belediye başkanı Sadakatli olmalıdır. Sözüne, ahdine, vaadine sadık kalmalıdır. Sadakatle beraber Vefalı da olmalıdır. Kendine oy verene, vatandaşına vefalı kalmalıdır. Ayrıca Tevazuu sahibi olmalıdır. Kibirli olmamalı, kendini beğenmemeli, başkalarını küçük görmemelidir. Ve yine kendisine değer katan geçmişini inkâr etmemelidir. Dün yaptıklarına bugün pişman olanlar, Dün bayraklaştırdığı değerlere bugün safsata diyenler, Dünlerinden utananların yarınları da meçhuldür, Bir bakacaksınız ki başkalaşmışlar. Böyleleri Seçilse ne olur seçilmese ne olur? Seçildiklerinde sizi bile tanımayacaklardır dedi.     sivas haber
“İnsan kendine değer katan geçmişini inkâr etmemeli” Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Sabahattin TOKGÖZ özel bir TV de yaptığı açıklamada, Sami AYDIN’ın ‘’2004 den önce Sivas, Valisi olan bir köy gibiydi’ iddiasını sert bir dille eleştirdi.

Seçim çalışmalarını tempolu bir şekilde sürdüren Sabahattin Tokgöz, dün yerel bir TV de gündeme dair önemli açıklamalarda  bulundu.

 

TOKGÖZ, belediyeciliği, vefa’yı Sivas’ın saadet partisiyle öğrendiğini belirterek Sami AYDIN’ın meclis üyeliği yaptığı o günlerde Sivas daha kalkınmış ve daha temiz bir il olarak anılıyordu dedi.

 

 

Halkıyla içiçe olan bir belediye yönetimini hakim kılmak, tevazuyu yönetim anlayışının başlangıcı kabul ederek yolumuza devam ediyoruz dedi. 138 ev toplantısı yaptıklarını belirten TOKGÖZ zaten Sivas bizi ve hizmetlerimizi biliyor tanıyor diye konuştu.

TOKGÖZ sözlerine şuşekilde devam etti, Refah Partili belediyeler yaptıkları hizmetlerle halkımızın gönlünde taht kurmuşlardır. Hayırlı hizmetleri bütün Ülkeye yayılmıştır. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bunları inkar eden kendini inkar etmiştir. Belediye başkanı Sadakatli olmalıdır. Sözüne, ahdine, vaadine sadık kalmalıdır.

Sadakatle beraber Vefalı da olmalıdır. Kendine oy verene, vatandaşına vefalı kalmalıdır. Ayrıca Tevazuu sahibi olmalıdır. Kibirli olmamalı, kendini beğenmemeli, başkalarını küçük görmemelidir. Ve yine kendisine değer katan geçmişini inkâr etmemelidir. Dün yaptıklarına bugün pişman olanlar, Dün bayraklaştırdığı değerlere bugün safsata diyenler, Dünlerinden utananların yarınları da meçhuldür, Bir bakacaksınız ki başkalaşmışlar. Böyleleri Seçilse ne olur seçilmese ne olur? Seçildiklerinde sizi bile tanımayacaklardır dedi.


 

 

sivas haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.