pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Saadet Partisi Sivas il kongresi

18.07.2014 - 15:46, Güncelleme: 18.07.2014 - 15:46
 

Saadet Partisi Sivas il kongresi

Saadet Partisi Sivas İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Saadet Partisi il teşkilatının 6. Olağan kongresinin 20 Temmuz 2014 Pazar günü gerçekleştirilecaği bildirdi.

İl Teşkilat basın müşaviri Hüseyin Nalbant, yaptığı yazılı basın açıklamasında, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılarımız Temel KARAMOLLAOĞLU ve Mesut DOĞAN’ın katılımlarıyla Sivas İl Teşkilatı Kongremiz 20 Temmuz 2014 Pazar Günü saat 13.00'te Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirileceğini bildirdi.   Kongreye tüm Sivas halkını davet eden Nalbant gündeme ilişkin konulara da değinerek, Türkiye’nin bugün Milli Görüş’e her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu, Türkiye’nin, kısır kavgaların, içi boş polemiklerin, seviyesiz tartışmaların esiri edildiğini öne sürdü ve ülkenin yeni bir söze ve siyasete ihtiyacı olduğunu söyledi. Nalbant açıklamasında; son yıllarda İslam aleminin işgaller, iç çatışmalar, çekişmeler ve katliamlarla sarsıldığını ifade ederek, "Suriye'de, Libya'da, Mısır'da, Filistin'de ve daha birçok ülkedeki gelişmeleri endişe ve çaresizlik içinde izliyoruz. Dünyada gelmiş geçmiş en yüksek medeniyete, toplumsal ve uluslararası barışın teminatı durumundaki ahlaki değerlere sahip olan İslam alemi, ne yazık ki kısır çekişmeler ve dış etkiler sebebiyle, bir türlü kendine gelemiyor" ve Müslümanların, birbirlerini öldürmek için silahlandığını belirterek, Türkiye'deki patriot füzelerinin ise Gazze'yi vurması için İsrail'e bilgi aktardığını söyledi.   Saadet Partisi’nin, huzurun ve kardeşliğin teminatı olduğunu belirterek, Milli Görüş politikalarına dönülmedikçe, Milli Görüş’ün uyarıları dikkate alınmadıkça, ne ülkemizde ne de İslam dünyasında huzur ve barışın sağlanması mümkün değildir çünkü yaşanan bütün gelişmeler, 40 yıl sonra anlaşılsa da Milli Görüş’ü hep haklı çıkarmıştır” dedi. - SİVAS
Saadet Partisi Sivas İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Saadet Partisi il teşkilatının 6. Olağan kongresinin 20 Temmuz 2014 Pazar günü gerçekleştirilecaği bildirdi.

İl Teşkilat basın müşaviri Hüseyin Nalbant, yaptığı yazılı basın açıklamasında, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılarımız Temel KARAMOLLAOĞLU ve Mesut DOĞAN’ın katılımlarıyla Sivas İl Teşkilatı Kongremiz 20 Temmuz 2014 Pazar Günü saat 13.00'te Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirileceğini bildirdi.

 

Kongreye tüm Sivas halkını davet eden Nalbant gündeme ilişkin konulara da değinerek, Türkiye’nin bugün Milli Görüş’e her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu, Türkiye’nin, kısır kavgaların, içi boş polemiklerin, seviyesiz tartışmaların esiri edildiğini öne sürdü ve ülkenin yeni bir söze ve siyasete ihtiyacı olduğunu söyledi.

Nalbant açıklamasında; son yıllarda İslam aleminin işgaller, iç çatışmalar, çekişmeler ve katliamlarla sarsıldığını ifade ederek, "Suriye'de, Libya'da, Mısır'da, Filistin'de ve daha birçok ülkedeki gelişmeleri endişe ve çaresizlik içinde izliyoruz. Dünyada gelmiş geçmiş en yüksek medeniyete, toplumsal ve uluslararası barışın teminatı durumundaki ahlaki değerlere sahip olan İslam alemi, ne yazık ki kısır çekişmeler ve dış etkiler sebebiyle, bir türlü kendine gelemiyor" ve Müslümanların, birbirlerini öldürmek için silahlandığını belirterek, Türkiye'deki patriot füzelerinin ise Gazze'yi vurması için İsrail'e bilgi aktardığını söyledi.

 

Saadet Partisi’nin, huzurun ve kardeşliğin teminatı olduğunu belirterek, Milli Görüş politikalarına dönülmedikçe, Milli Görüş’ün uyarıları dikkate alınmadıkça, ne ülkemizde ne de İslam dünyasında huzur ve barışın sağlanması mümkün değildir çünkü yaşanan bütün gelişmeler, 40 yıl sonra anlaşılsa da Milli Görüş’ü hep haklı çıkarmıştır” dedi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.