pendik escort bayan
ak

Saadet Partisi Gölbaşı Seçim Ofisini Açtı

03.03.2019 - 09:08, Güncelleme: 03.03.2019 - 09:08
 

Saadet Partisi Gölbaşı Seçim Ofisini Açtı

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Doğan'ın katılımıyla seçim irtibat ofisini açtı.Açılışta partililere...

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Doğan'ın katılımıyla seçim irtibat ofisini açtı.Açılışta partililere seslenen Doğan, seçim süresince insanların arasında gerginlik oluşmasına müsaade etmeyeceklerini belirtti. Doğan "Biz şunu çok iyi bilmekteyiz. Eğer ortak paydalarımızı zayıflatır, insanlar arasındaki muhabbeti bozar ve aynı camide namaz kılan insanların birbirlerine şüphe ile bakacağı bir dünya oluşturursak seçimi kimin kazanacağının bir anlamı olmaz." dedi. Kazandıkları taktirde israfın olmadığı bir yönetim inşa edeceklerini ifade eden Doğan, şunları söyledi:"İsraf insanların çöplükten ekmek topladığı bir şehirde, insanların parasını çöpe atmaktır ki bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Torpilin olmadığı bir yönetim anlayışı inşa edeceğiz. Yine hep beraber Ankara’da israfın, rüşvetin ve yolsuzluğun olmadığı bir yönetim anlayışı içinde olacağız." Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel ise Gölbaşı'nda gittikleri her yerde halkın teveccühü ile karşılaştıklarını, Saadet Partisi'nin Gölbaşı'nda halk ile ittifakı kurduğunu dile getirdi. Gölbaşı'na hizmet edecek bir kadro kurduklarını anlatan Halil Adıgüzel, şöyle konuştu:"Gölbaşı vizyonumuz halkımızın vizyonudur. Sizlerle belirlediğimiz vizyondur. Projelerimiz ve çalışmalarımızı sizlerle belirledik. Projelerimizin uygulamasını da yine sizlerle yapacağız inşallah. Yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalar insan odaklı çalışmalardır." Konuşmaların ardından ofis açılışı gerçekleştirildi.
ANKARA (AA) - Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Doğan'ın katılımıyla seçim irtibat ofisini açtı.Açılışta partililere...

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Doğan'ın katılımıyla seçim irtibat ofisini açtı.

Açılışta partililere seslenen Doğan, seçim süresince insanların arasında gerginlik oluşmasına müsaade etmeyeceklerini belirtti.

Doğan "Biz şunu çok iyi bilmekteyiz. Eğer ortak paydalarımızı zayıflatır, insanlar arasındaki muhabbeti bozar ve aynı camide namaz kılan insanların birbirlerine şüphe ile bakacağı bir dünya oluşturursak seçimi kimin kazanacağının bir anlamı olmaz." dedi.

Kazandıkları taktirde israfın olmadığı bir yönetim inşa edeceklerini ifade eden Doğan, şunları söyledi:

"İsraf insanların çöplükten ekmek topladığı bir şehirde, insanların parasını çöpe atmaktır ki bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Torpilin olmadığı bir yönetim anlayışı inşa edeceğiz. Yine hep beraber Ankara’da israfın, rüşvetin ve yolsuzluğun olmadığı bir yönetim anlayışı içinde olacağız."

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel ise Gölbaşı'nda gittikleri her yerde halkın teveccühü ile karşılaştıklarını, Saadet Partisi'nin Gölbaşı'nda halk ile ittifakı kurduğunu dile getirdi.

Gölbaşı'na hizmet edecek bir kadro kurduklarını anlatan Halil Adıgüzel, şöyle konuştu:

"Gölbaşı vizyonumuz halkımızın vizyonudur. Sizlerle belirlediğimiz vizyondur. Projelerimiz ve çalışmalarımızı sizlerle belirledik. Projelerimizin uygulamasını da yine sizlerle yapacağız inşallah. Yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalar insan odaklı çalışmalardır."

Konuşmaların ardından ofis açılışı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.