pendik escort bayan
ak

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Sivas'ta

17.12.2016 - 17:23, Güncelleme: 17.12.2016 - 17:23
 

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Sivas'ta

Karamollaoğlu, Sivas Belediye Başkanı Aydın'ı ziyaret etti

SİVAS (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1989-1995 yıllarında Sivas Belediye Başkanlığı görevi yapan Karamollaoğlu, ziyarette, Sivas'ta bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Belediyeciliğin zevkli bir görev olduğunu aktaran Karamollaoğlu, "Hizmet etmek, halkın ihtiyaçlarını gidermek herkese nasip olmaz. Allah sizlere kolaylıklar versin. 21 sene önce bizler burada hizmet ediyorduk, hala o dönemden arkadaşlarımızı görmek ve birlikte olmak bizi çok mutlu etti. Allah kolaylıklar versin, başarılarınız daim olsun." ifadelerini kullandı.Aydın ise Karamollaoğlu'nun görev yaptığı dönemde Sivas'a büyük hizmetleri olduğunu belirterek, "Sivas’a büyük hizmetleriniz oldu, belediyecilikte yeni bir süreci başlatmıştınız. Bugünlerin temelinde siz varsınız, emekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Sizleri böyle bir makamda görmek bizi çok mutlu ediyor. Allah yolunuzu açık etsin." değerlendirmesinde bulundu. Ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Aydın, özellikle muhalefet parti liderlerine büyük görevler düştüğüne dikkati çekerek, "Siyasi partilerimizin özellikle terör konusunda birlik ve beraberlik mesajları vermeleri son derece önemli. Sizin de siyasi olarak her zaman yapıcı, birleştirici bir özelliğiniz var. Bunu her zaman takdirle karşılıyoruz. Ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Karamollaoğlu, Sivas Belediye Başkanı Aydın'ı ziyaret etti

SİVAS (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1989-1995 yıllarında Sivas Belediye Başkanlığı görevi yapan Karamollaoğlu, ziyarette, Sivas'ta bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Belediyeciliğin zevkli bir görev olduğunu aktaran Karamollaoğlu, "Hizmet etmek, halkın ihtiyaçlarını gidermek herkese nasip olmaz. Allah sizlere kolaylıklar versin. 21 sene önce bizler burada hizmet ediyorduk, hala o dönemden arkadaşlarımızı görmek ve birlikte olmak bizi çok mutlu etti. Allah kolaylıklar versin, başarılarınız daim olsun." ifadelerini kullandı.

Aydın ise Karamollaoğlu'nun görev yaptığı dönemde Sivas'a büyük hizmetleri olduğunu belirterek, "Sivas’a büyük hizmetleriniz oldu, belediyecilikte yeni bir süreci başlatmıştınız. Bugünlerin temelinde siz varsınız, emekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Sizleri böyle bir makamda görmek bizi çok mutlu ediyor. Allah yolunuzu açık etsin." değerlendirmesinde bulundu.

Ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Aydın, özellikle muhalefet parti liderlerine büyük görevler düştüğüne dikkati çekerek, "Siyasi partilerimizin özellikle terör konusunda birlik ve beraberlik mesajları vermeleri son derece önemli. Sizin de siyasi olarak her zaman yapıcı, birleştirici bir özelliğiniz var. Bunu her zaman takdirle karşılıyoruz. Ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.