pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sebahattin TOKGÖZ’den Muhteşem Proje

17.12.2013 - 08:48, Güncelleme: 17.12.2013 - 08:48
 

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sebahattin TOKGÖZ’den Muhteşem Proje

Yerel seçimlerin yaklaşması Sivas’ta çok orijinal görüşlerin fikirlerin ve projelerin dillendirilmesine sahne oluyor.

Bazı adayların söyleyecek pek bir projesi olmaması nedeniyle partilerini öne çıkararak ucuz kahramanlık yapması yanında, Sivas kaygısı olan adaylardan güzel orijinal projeler gelmeye devam ediyor. Bu bağlam da insanların emeklilik sonrası için hayallerini süslediği bağ bahçe emekli olunmadan çalışırken de ucuz bir maliyetle yapılabilecek. Saadet Partisi Sivas Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Sabahattin TOKGÖZ’ün seçim vaatleri arasında KENT TARIM BAHÇELERİ önemli bir proje olarak konuşulmaya devam ediyor. Projeye göre ihtiyaç sahipleri belediyenin kuracağı kent bahçeleri’nden bir bahçe kiralayıp kendi sebze ve meyvelerinizi yetiştirebilmek için ve yemyeşil bir ortamda toprakla haşır neşir olmanın keyfini sürdürebilecek. Belediye ise bunun için halka imkan sağlayacak. Bu proje ile hem atıl araziler değerlendirerek kendi sebze-meyvesini yetiştirmek isteyenlerin kullanımına sunmak hem de halkın üretkenliğini ve natural yaşamın içine çekmenin amaçlandığı bildirildi. Proje kapsamında 40 dönüm arazi üzerinde 50’şer m2’lik 200 adet tarla yer alıyor. Meyve-sebze ekim dikimine uygun olarak tasarlanan bahçelerde kalıcı olmayan bitkiler ve mevsim çiçekleri de yetiştirilebilecek. En az 2 yıllığına cüzi bir bedel karşılığında kiralanabilecek. Her bir parselde kulübeler ve sulama sistemi olacak. Bu alanda açık otopark yanı sıra, çocuk oyun grubu, yönetim ve güvenlik merkezi de bulunuyor. Dileyenler mahsullerini alanda kurulacak satış noktasında satarak değerlendirebilecek. sivas haber
Yerel seçimlerin yaklaşması Sivas’ta çok orijinal görüşlerin fikirlerin ve projelerin dillendirilmesine sahne oluyor.

Bazı adayların söyleyecek pek bir projesi olmaması nedeniyle partilerini öne çıkararak ucuz kahramanlık yapması yanında, Sivas kaygısı olan adaylardan güzel orijinal projeler gelmeye devam ediyor.

Bu bağlam da insanların emeklilik sonrası için hayallerini süslediği bağ bahçe emekli olunmadan çalışırken de ucuz bir maliyetle yapılabilecek.

Saadet Partisi Sivas Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Sabahattin TOKGÖZ’ün seçim vaatleri arasında KENT TARIM BAHÇELERİ önemli bir proje olarak konuşulmaya devam ediyor. Projeye göre ihtiyaç sahipleri belediyenin kuracağı kent bahçeleri’nden bir bahçe kiralayıp kendi sebze ve meyvelerinizi yetiştirebilmek için ve yemyeşil bir ortamda toprakla haşır neşir olmanın keyfini sürdürebilecek. Belediye ise bunun için halka imkan sağlayacak.

Bu proje ile hem atıl araziler değerlendirerek kendi sebze-meyvesini yetiştirmek isteyenlerin kullanımına sunmak hem de halkın üretkenliğini ve natural yaşamın içine çekmenin amaçlandığı bildirildi.

Proje kapsamında 40 dönüm arazi üzerinde 50’şer m2’lik 200 adet tarla yer alıyor. Meyve-sebze ekim dikimine uygun olarak tasarlanan bahçelerde kalıcı olmayan bitkiler ve mevsim çiçekleri de yetiştirilebilecek. En az 2 yıllığına cüzi bir bedel karşılığında kiralanabilecek. Her bir parselde kulübeler ve sulama sistemi olacak. Bu alanda açık otopark yanı sıra, çocuk oyun grubu, yönetim ve güvenlik merkezi de bulunuyor. Dileyenler mahsullerini alanda kurulacak satış noktasında satarak değerlendirebilecek. sivas haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.