pendik escort bayan
ak

Saadet adayları SESOB’u ziyaret etti

02.10.2015 - 16:55, Güncelleme: 02.10.2015 - 16:55
 

Saadet adayları SESOB’u ziyaret etti

Saadet Partisi Milletvekili adayları, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Saadet Partisi Milletvekili adayları, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Saadet Partisinden 1. sıra milletvekili adayı olan Dursun Coşar ile 5. sıra adayı Mehmet Öztürk, parti yöneticileriyle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek Birlik Başkanı Beşir Köksal ile görüştü. Seçimlere parti olarak tek başına girdiklerini vurgulayan 1. sıra milletvekili adayı Dursun Coşar, ülkenin ekonomik, iç ve dış politika yönünden büyük sorunları olduğunu, terör olaylarının artması nedeniyle her gün şehit verilmesinden dolayı üzüntülü olduklarını belirtti. Ak parti ile ittifak konusunda görüşmeleri olduğunu vurgulayan Coşar, parti olarak talep edilen milletvekili sayısının çok görülmesi nedeniyle Saadet partisi olarak tek başına seçime gireceklerini belirterek, “Saadet partisine 20 milletvekilini çok gördüler ve bizi oyaladık. Bizim meclise girmemizi istemiyorlar. Hükümet , başta çözüm soreci olmak üzere yaptığı birçok icraatla ülkenin kaderiyle oynadı. Şu anda yaşanan sıkıntılar nedeniyle yatırım yapılmıyor.”dedi Saadet Partisi Milletvekili adayı Dursun Coşar, esnafın zor durumda olduğunu da diel getirerek, sorunları hakkında Birlik Başkanı Beşir Köksal’dan bilgi aldı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sesob Başkanı Beşir Köksal ise 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde tüm adaylara başarılar diledi. Esnafın sorunlarının çözümünde siyasilerin önemine vurgu yapan Köksal, “siyasi partilerimiz demokrasinin vazgeçilmez unsurlarındandır. Sorunların çözümünde siyasi partilerimiz önemli bir görev üstlenmekte ve çözümü için gayret göstermektedirler. Sivas’a hizmet etmek için aday olan tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum”dedi. - Sivas
Saadet Partisi Milletvekili adayları, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Saadet Partisi Milletvekili adayları, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

 

1 Kasım tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Saadet Partisinden 1. sıra milletvekili adayı olan Dursun Coşar ile 5. sıra adayı Mehmet Öztürk, parti yöneticileriyle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek Birlik Başkanı Beşir Köksal ile görüştü.

 

Seçimlere parti olarak tek başına girdiklerini vurgulayan 1. sıra milletvekili adayı Dursun Coşar, ülkenin ekonomik, iç ve dış politika yönünden büyük sorunları olduğunu, terör olaylarının artması nedeniyle her gün şehit verilmesinden dolayı üzüntülü olduklarını belirtti.

 

Ak parti ile ittifak konusunda görüşmeleri olduğunu vurgulayan Coşar, parti olarak talep edilen milletvekili sayısının çok görülmesi nedeniyle Saadet partisi olarak tek başına seçime gireceklerini belirterek, “Saadet partisine 20 milletvekilini çok gördüler ve bizi oyaladık. Bizim meclise girmemizi istemiyorlar. Hükümet , başta çözüm soreci olmak üzere yaptığı birçok icraatla ülkenin kaderiyle oynadı. Şu anda yaşanan sıkıntılar nedeniyle yatırım yapılmıyor.”dedi

 

Saadet Partisi Milletvekili adayı Dursun Coşar, esnafın zor durumda olduğunu da diel getirerek, sorunları hakkında Birlik Başkanı Beşir Köksal’dan bilgi aldı.

sp-zyr.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sesob Başkanı Beşir Köksal ise 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde tüm adaylara başarılar diledi.

 

Esnafın sorunlarının çözümünde siyasilerin önemine vurgu yapan Köksal, “siyasi partilerimiz demokrasinin vazgeçilmez unsurlarındandır. Sorunların çözümünde siyasi partilerimiz önemli bir görev üstlenmekte ve çözümü için gayret göstermektedirler. Sivas’a hizmet etmek için aday olan tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum”dedi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.