pendik escort bayan
ak

Rögara Düşen Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı

23.03.2017 - 09:38, Güncelleme: 23.03.2017 - 09:38
 

Rögara Düşen Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı

Ankara'da yaklaşık 5 metre derinliğindeki rögara düşen yavru köpek, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaklaşık 5 metre derinliğindeki kullanılmayan rögara düşen yavru köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, Mustafa İnkaya, Yassıören Mahallesi'ndeki tarlasına giderken hobi bahçesi yakınlarında bir köpeğin havlamasını duydu. Sesin kullanılmayan bir rögardan geldiğini fark eden İnkaya, kapağını açtığı rögarda yavru bir köpek gördü. Kendi imkanlarıyla köpeği çıkaramayan İnkaya, belediyenin Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bilgi verdi.Belediye ekipleri de yavru köpeği çıkartamayınca itfaiyeden yardım istendi. Yaklaşık 5 metre derinliğindeki rögara merdivenle inen itfaiye ekipleri, köpeği kurtardı.Yavru köpek, hobi bahçesi civarındaki bir plastik boru içerisinde bulunan başıboş 2 yavru köpek ile Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.Köpeklerin muayene ve aşıları yapıldıktan sonra sahiplendirilmek üzere barınakta tutulacağı kaydedildi.
Ankara'da yaklaşık 5 metre derinliğindeki rögara düşen yavru köpek, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaklaşık 5 metre derinliğindeki kullanılmayan rögara düşen yavru köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Mustafa İnkaya, Yassıören Mahallesi'ndeki tarlasına giderken hobi bahçesi yakınlarında bir köpeğin havlamasını duydu. Sesin kullanılmayan bir rögardan geldiğini fark eden İnkaya, kapağını açtığı rögarda yavru bir köpek gördü.

Kendi imkanlarıyla köpeği çıkaramayan İnkaya, belediyenin Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bilgi verdi.

Belediye ekipleri de yavru köpeği çıkartamayınca itfaiyeden yardım istendi. Yaklaşık 5 metre derinliğindeki rögara merdivenle inen itfaiye ekipleri, köpeği kurtardı.

Yavru köpek, hobi bahçesi civarındaki bir plastik boru içerisinde bulunan başıboş 2 yavru köpek ile Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.

Köpeklerin muayene ve aşıları yapıldıktan sonra sahiplendirilmek üzere barınakta tutulacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.