pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Robot Ada'dan Dans Şov

27.11.2018 - 17:48, Güncelleme: 27.11.2018 - 17:48
 

Robot Ada'dan Dans Şov

KONYA (AA) - Konya'da, yerli insansı mini robot "Ada", şarkıcı Merve Özbey ile dans etti.Robotun üretici firmasından yapılan yazılı açıklamada, Antalya'da...

KONYA (AA) - Konya'da, yerli insansı mini robot "Ada", şarkıcı Merve Özbey ile dans etti.Robotun üretici firmasından yapılan yazılı açıklamada, Antalya'da şarkıcı Merve Özbey'in robotlarla konser verdiği belirtildi.Firmanın yönetim kurulu başkanı Özgür Akın'ın organizasyonda yaptığı konuşmaya da değinilen açıklamada şunlar kaydedildi:"Geleneksel olarak düzenlediğimiz, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanındaki bayilerimizden gelen personellerimizin katıldığı organizasyona her yıl farklı bir sanatçı çağırıyoruz. Bu yıl da dünyada bir ilke imza attık ve ürettiğimiz mini robot Ada, sanatçı Merve Özbey ile sahne aldı. 4 gün süren organizasyonda robotlarımızın sahnede dans etmesi, sanatçımıza eşlik etmesi izleyenleri adeta büyüledi."
KONYA (AA) - Konya'da, yerli insansı mini robot "Ada", şarkıcı Merve Özbey ile dans etti.Robotun üretici firmasından yapılan yazılı açıklamada, Antalya'da...

KONYA (AA) - Konya'da, yerli insansı mini robot "Ada", şarkıcı Merve Özbey ile dans etti.

Robotun üretici firmasından yapılan yazılı açıklamada, Antalya'da şarkıcı Merve Özbey'in robotlarla konser verdiği belirtildi.

Firmanın yönetim kurulu başkanı Özgür Akın'ın organizasyonda yaptığı konuşmaya da değinilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Geleneksel olarak düzenlediğimiz, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanındaki bayilerimizden gelen personellerimizin katıldığı organizasyona her yıl farklı bir sanatçı çağırıyoruz. Bu yıl da dünyada bir ilke imza attık ve ürettiğimiz mini robot Ada, sanatçı Merve Özbey ile sahne aldı. 4 gün süren organizasyonda robotlarımızın sahnede dans etmesi, sanatçımıza eşlik etmesi izleyenleri adeta büyüledi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.