pendik escort bayan
ak

Rio'da Ordu Emniyet Görevini Bırakıyor

18.08.2018 - 23:23, Güncelleme: 18.08.2018 - 23:23
 

Rio'da Ordu Emniyet Görevini Bırakıyor

SAO PAULO (AA) - Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde ordu, bu yıl şubat ayında devraldığı emniyet görevini aralık ayında bırakacak.Brezilya Kamu Güvenliği...

SAO PAULO (AA) - Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde ordu, bu yıl şubat ayında devraldığı emniyet görevini aralık ayında bırakacak.Brezilya Kamu Güvenliği Bakanı Raul Jungmann, bir gazeteye verdiği demeçte, aralık ayından itibaren ordunun Rio'daki güvenlikten sorumlu olmayacağını kaydetti.Rio de Janeiro kentinde ordunun devraldığı güvenlik görevini, bir yıl daha sürdürmesini önerdiğini ifade eden Jungmann, Brezilya Silahlı Kuvvetleri'nin ise bu öneriyi reddettiğini söyledi.Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer, Rio'da artan şiddet olaylarıyla mücadele edebilmek için askerleri devreye sokmuştu.Kentte uyuşturucu çeteleri sık sık şiddet olaylarına neden oluyor.
SAO PAULO (AA) - Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde ordu, bu yıl şubat ayında devraldığı emniyet görevini aralık ayında bırakacak.Brezilya Kamu Güvenliği...

SAO PAULO (AA) - Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde ordu, bu yıl şubat ayında devraldığı emniyet görevini aralık ayında bırakacak.

Brezilya Kamu Güvenliği Bakanı Raul Jungmann, bir gazeteye verdiği demeçte, aralık ayından itibaren ordunun Rio'daki güvenlikten sorumlu olmayacağını kaydetti.

Rio de Janeiro kentinde ordunun devraldığı güvenlik görevini, bir yıl daha sürdürmesini önerdiğini ifade eden Jungmann, Brezilya Silahlı Kuvvetleri'nin ise bu öneriyi reddettiğini söyledi.

Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer, Rio'da artan şiddet olaylarıyla mücadele edebilmek için askerleri devreye sokmuştu.

Kentte uyuşturucu çeteleri sık sık şiddet olaylarına neden oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.