pendik escort bayan
ak

Ring hattı girişine kapan yerleştirildi…

25.08.2015 - 15:51, Güncelleme: 25.08.2015 - 15:51
 

Ring hattı girişine kapan yerleştirildi…

Sivas Belediyesi, ülkeye örnek olan Yukarı Tekke Mezarlığı’ndaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sivas Belediyesi, ülkeye örnek olan Yukarı Tekke Mezarlığı’ndaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mezarlık dönüşümü, yol genişletme, aydınlatma, çevre düzenlemesi ve peyzaj gibi birçok hizmetin yanı sıra son olarak mezarlık alanından Abdulvahabı Gazi Camisi’ne giden tek yönlü yola kapan yerleştirildi. Geçtiğimiz yıl yapılan çalışmayla Kandil ve Arife günlerinde yaşanan trafik sorununun çözümü için Abdulvahabı Gazi Camisi’nden yukarıya yeni bir yol yapılmış ve mezarlık alanının giriş-çıkışı birbirinden ayrılmıştı. Bu çalışmayla birlikte büyük ölçüde rahatlayan trafik, bazı sürücülerin giriş yönünden tekrar çıkış yapmalarıyla aksaklıklara yol açıyordu. Uyarı levhalarına rağmen ring hattında sıkıntılar devam edince, Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri giriş yoluna kapan yerleştirdi. Çalışma hakkında bilgi veren Mezarlıklar Müdürü Ahmet Coşkun Kemahlıoğlu, “Mezarlıklar Müdürlüğü olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda yeni bir çalışma yaparak Abdulvahabı Gazi Camisi yönüne kapan yerleştirdik. Böylece ring usulüyle trafik akışı devam edecek ve trafik yoğunluğunu rahatlatmış olacağız. Halkımızın kapana dikkat etmelerini istiyoruz.” dedi. - Sivas
Sivas Belediyesi, ülkeye örnek olan Yukarı Tekke Mezarlığı’ndaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sivas Belediyesi, ülkeye örnek olan Yukarı Tekke Mezarlığı’ndaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Mezarlık dönüşümü, yol genişletme, aydınlatma, çevre düzenlemesi ve peyzaj gibi birçok hizmetin yanı sıra son olarak mezarlık alanından Abdulvahabı Gazi Camisi’ne giden tek yönlü yola kapan yerleştirildi.

 

Geçtiğimiz yıl yapılan çalışmayla Kandil ve Arife günlerinde yaşanan trafik sorununun çözümü için Abdulvahabı Gazi Camisi’nden yukarıya yeni bir yol yapılmış ve mezarlık alanının giriş-çıkışı birbirinden ayrılmıştı.

 

Bu çalışmayla birlikte büyük ölçüde rahatlayan trafik, bazı sürücülerin giriş yönünden tekrar çıkış yapmalarıyla aksaklıklara yol açıyordu. Uyarı levhalarına rağmen ring hattında sıkıntılar devam edince, Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri giriş yoluna kapan yerleştirdi.

 

Çalışma hakkında bilgi veren Mezarlıklar Müdürü Ahmet Coşkun Kemahlıoğlu, “Mezarlıklar Müdürlüğü olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda yeni bir çalışma yaparak Abdulvahabı Gazi Camisi yönüne kapan yerleştirdik. Böylece ring usulüyle trafik akışı devam edecek ve trafik yoğunluğunu rahatlatmış olacağız. Halkımızın kapana dikkat etmelerini istiyoruz.” dedi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.