pendik escort bayan
ak

Renault'ya "İklim Liderliği Ödülü"

Spor 28.10.2016 - 12:58, Güncelleme: 28.10.2016 - 12:58
 

Renault'ya "İklim Liderliği Ödülü"

İSTANBUL (AA) - Renault, Karbon Saydamlık Projesi (Carbon Disclosure Project-CDP) tarafından İklim Liderliği Ödülü'ne layık görüldü.Şirket açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Renault, Karbon Saydamlık Projesi (Carbon Disclosure Project-CDP) tarafından İklim Liderliği Ödülü'ne layık görüldü.Şirket açıklamasına göre, Renault Grubu, uluslararası organizasyon CDP tarafından İklim Liderliği Ödülü'ne layık bulundu. Renault, karbon ayak izini düşürmeye yönelik çalışmaları sayesinde, dünya çapındaki binlerce şirket arasında öne çıktı.Renault Grubu da CDP'nin küresel ısınmaya karşı lider olarak gördüğü seçkin "A-Listesi" şirketlerine dahil edildi. Mal varlıkları yaklaşık 100 milyar dolara denk gelen 827 yatırımcı adına CDP, dünya çapında her iş alanına mensup 2 binden fazla şirketi karbon ayak izi azaltma çabaları konusunda detaylı analize tabi tuttu ve A-Listesini belirledi.Çevresel sorumluluk konusunda öncü ve istekli bir duruş sergileyen Renault Grubu, 2010-2016 yılları arasında faaliyetlerinin tamamında karbon ayak izini yüzde 17'den fazla düşürdü.Karbon ayak izinin küçültülmesi Renault'nun en büyük hedeflerinden biri ve şirketin stratejik planında her zaman en ön planda yer alıyor. Bu konu, performans göstergesi ve şirketin her bir fonksiyonunda yönetim göstergesi olarak ele alınıyor. Hedef, çevresel bilinci artırmak ve enerji tüketimini azaltmak.Renault elektrikli otomobilleri, günümüzün iklim değişikliği ile ilgili kaygılara karşı son derece etkin ve hızlı bir yanıt anlamına geliyor. Renault aynı zamanda tüm ticari operasyonlarında da karbon azaltmaya yönelik çalışmalar yürütüyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Renault Grubu Strateji ve Çevre Direktörü Jean-Philippe Hermine, şunları kaydetti:"Küresel ısınmaya karşı çalışmalarımız sayesinde en üst düzey olan A notunu elde etmiş olmaktan onur duyuyoruz. Renault, karbon ayak izini azaltacağını kamuoyu önünde taahhüt eden dünyanın ilk otomobil üreticisi oldu. Bununla birlikte kolay ulaşılabilir elektrikli araçların küresel olarak pazara sunulması için de büyük çaplı yatırımlar gerçekleştirdi. Elektrikli araçlar alanında devam eden inovasyon çalışmaları sayesinde ki bu çalışmalara yüksek sürüş menzili de dahil karbon ayak izimizi ciddi biçimde azaltma hedefimize emin adımlarla yürüyoruz."
İSTANBUL (AA) - Renault, Karbon Saydamlık Projesi (Carbon Disclosure Project-CDP) tarafından İklim Liderliği Ödülü'ne layık görüldü.Şirket açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Renault, Karbon Saydamlık Projesi (Carbon Disclosure Project-CDP) tarafından İklim Liderliği Ödülü'ne layık görüldü.

Şirket açıklamasına göre, Renault Grubu, uluslararası organizasyon CDP tarafından İklim Liderliği Ödülü'ne layık bulundu. Renault, karbon ayak izini düşürmeye yönelik çalışmaları sayesinde, dünya çapındaki binlerce şirket arasında öne çıktı.

Renault Grubu da CDP'nin küresel ısınmaya karşı lider olarak gördüğü seçkin "A-Listesi" şirketlerine dahil edildi. Mal varlıkları yaklaşık 100 milyar dolara denk gelen 827 yatırımcı adına CDP, dünya çapında her iş alanına mensup 2 binden fazla şirketi karbon ayak izi azaltma çabaları konusunda detaylı analize tabi tuttu ve A-Listesini belirledi.

Çevresel sorumluluk konusunda öncü ve istekli bir duruş sergileyen Renault Grubu, 2010-2016 yılları arasında faaliyetlerinin tamamında karbon ayak izini yüzde 17'den fazla düşürdü.

Karbon ayak izinin küçültülmesi Renault'nun en büyük hedeflerinden biri ve şirketin stratejik planında her zaman en ön planda yer alıyor. Bu konu, performans göstergesi ve şirketin her bir fonksiyonunda yönetim göstergesi olarak ele alınıyor. Hedef, çevresel bilinci artırmak ve enerji tüketimini azaltmak.

Renault elektrikli otomobilleri, günümüzün iklim değişikliği ile ilgili kaygılara karşı son derece etkin ve hızlı bir yanıt anlamına geliyor. Renault aynı zamanda tüm ticari operasyonlarında da karbon azaltmaya yönelik çalışmalar yürütüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Renault Grubu Strateji ve Çevre Direktörü Jean-Philippe Hermine, şunları kaydetti:

"Küresel ısınmaya karşı çalışmalarımız sayesinde en üst düzey olan A notunu elde etmiş olmaktan onur duyuyoruz. Renault, karbon ayak izini azaltacağını kamuoyu önünde taahhüt eden dünyanın ilk otomobil üreticisi oldu. Bununla birlikte kolay ulaşılabilir elektrikli araçların küresel olarak pazara sunulması için de büyük çaplı yatırımlar gerçekleştirdi. Elektrikli araçlar alanında devam eden inovasyon çalışmaları sayesinde ki bu çalışmalara yüksek sürüş menzili de dahil karbon ayak izimizi ciddi biçimde azaltma hedefimize emin adımlarla yürüyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.