pendik escort bayan
ak

Renault'dan Hurdaya Ek İndirim Ve Kangoo'da Sıfır Faiz Fırsatı

Spor 16.08.2018 - 09:18, Güncelleme: 16.08.2018 - 09:18
 

Renault'dan Hurdaya Ek İndirim Ve Kangoo'da Sıfır Faiz Fırsatı

Renault ağustos ayında hurdaya ek indirim ve Kangoo'da sıfır faiz fırsatı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Renault, ağustos ayında müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, hurda araç teşvikinden yararlanacak müşterilere devlet desteğine ek olarak perakende Symbol alımlarında 7 bin lira, Clio ve Kangoo alımlarında ise 5 bin lira indirim sağlanıyor. Renault Clio HB modeline, hurda teşvikiyle 76 bin 150 liradan başlayan fiyatlarla sahip olma fırsatı bulunuyor. Ayrıca Renault hafif ticari modellerinde maksimum 30 bin lira kredi ve 15 aya varan vade seçeneklerinde yüzde sıfır faiz fırsatı mevcutDiğer taraftan binek modellerde maksimum 36 bin lira kredi ve 18 aya varan vade seçeneklerinde yüzde 0,98 sabit faiz oranı bulunuyor.
Renault ağustos ayında hurdaya ek indirim ve Kangoo'da sıfır faiz fırsatı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Renault, ağustos ayında müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, hurda araç teşvikinden yararlanacak müşterilere devlet desteğine ek olarak perakende Symbol alımlarında 7 bin lira, Clio ve Kangoo alımlarında ise 5 bin lira indirim sağlanıyor.

Renault Clio HB modeline, hurda teşvikiyle 76 bin 150 liradan başlayan fiyatlarla sahip olma fırsatı bulunuyor.

Ayrıca Renault hafif ticari modellerinde maksimum 30 bin lira kredi ve 15 aya varan vade seçeneklerinde yüzde sıfır faiz fırsatı mevcut

Diğer taraftan binek modellerde maksimum 36 bin lira kredi ve 18 aya varan vade seçeneklerinde yüzde 0,98 sabit faiz oranı bulunuyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.