pendik escort bayan
ak

Renault Ve Dacia'dan "Güç Sende" Servis Kampanyası

Spor 23.01.2018 - 08:53, Güncelleme: 23.01.2018 - 08:53
 

Renault Ve Dacia'dan "Güç Sende" Servis Kampanyası

Tüm Renault ve Dacia modellerinde fren, akü, silecek, multimedia fix paketleri ve tampon onarımları yüzde 20 avantajlı fiyatlarla gerçekleştirilecek

İSTANBUL (AA) - Renault ve Dacia, araçlarına bakım ve onarım yaptırmak isteyen müşterilerine "Güç Sende" servis kampanyasıyla yüzde 20 avantajlı fiyatlar sunuyor.Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Renault ve Dacia, araçlarına bakım ve onarım yaptırmak isteyen müşterilerine, "Güç Sende" servis kampanyasıyla cazip fırsatlar sunuyor. 24 Şubat'a kadar yetkili servislerde geçerli olan kampanya kapsamında, tüm Renault ve Dacia modellerinde fren, akü, silecek, multimedia fix paketleri ve tampon onarımları yüzde 20 avantajlı fiyatlarla gerçekleştirilecek. Ayrıca müşteriler, Motrio lastiklerde geçerli olan 4 al 3 öde kampanyasından faydalanma hakkına sahip olacak.
Tüm Renault ve Dacia modellerinde fren, akü, silecek, multimedia fix paketleri ve tampon onarımları yüzde 20 avantajlı fiyatlarla gerçekleştirilecek

İSTANBUL (AA) - Renault ve Dacia, araçlarına bakım ve onarım yaptırmak isteyen müşterilerine "Güç Sende" servis kampanyasıyla yüzde 20 avantajlı fiyatlar sunuyor.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Renault ve Dacia, araçlarına bakım ve onarım yaptırmak isteyen müşterilerine, "Güç Sende" servis kampanyasıyla cazip fırsatlar sunuyor. 24 Şubat'a kadar yetkili servislerde geçerli olan kampanya kapsamında, tüm Renault ve Dacia modellerinde fren, akü, silecek, multimedia fix paketleri ve tampon onarımları yüzde 20 avantajlı fiyatlarla gerçekleştirilecek.

Ayrıca müşteriler, Motrio lastiklerde geçerli olan 4 al 3 öde kampanyasından faydalanma hakkına sahip olacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.