pendik escort bayan
ak

Renault Ve Dacia'da Bahar Servis Kampanyası

Spor 16.03.2017 - 10:23, Güncelleme: 16.03.2017 - 10:23
 

Renault Ve Dacia'da Bahar Servis Kampanyası

Renault, tüm Renault ve Dacia araçları kapsayan Bahar Servis Kampanyası düzenliyor

İSTANBUL (AA) - Renault, 15 Nisan 2017'ye kadar geçerli tüm Renault ve Dacia araçları kapsayan Bahar Servis Kampanyası düzenliyor. Bu kampanya ile Renault ve Dacia sahiplerine, yaza girerken araçlarının bakım onarımlarını yaptırmaları ve güvenle tatile çıkabilmeleri için fırsat sunuluyor.Renault açıklamasına göre, kampanya kapsamında Renault ve Dacia araçlar için Renault Yetkili Servislerinde bakım, mekanik ve tampon onarımlarında yüzde 20 avantajlı fiyatlar bulunuyor.Ayrıca müşteriler 4 adet Michelin lastik alımına 80 TL'ye varan Opet akaryakıt çeki hediye kazanıyor. Diğer taraftan Axcess ve Maximum kart ödemelerinde artı 6 taksit, Worldcard ödemelerinde ise artı 5 taksitte ödeme yapabiliyor.
Renault, tüm Renault ve Dacia araçları kapsayan Bahar Servis Kampanyası düzenliyor

İSTANBUL (AA) - Renault, 15 Nisan 2017'ye kadar geçerli tüm Renault ve Dacia araçları kapsayan Bahar Servis Kampanyası düzenliyor. Bu kampanya ile Renault ve Dacia sahiplerine, yaza girerken araçlarının bakım onarımlarını yaptırmaları ve güvenle tatile çıkabilmeleri için fırsat sunuluyor.

Renault açıklamasına göre, kampanya kapsamında Renault ve Dacia araçlar için Renault Yetkili Servislerinde bakım, mekanik ve tampon onarımlarında yüzde 20 avantajlı fiyatlar bulunuyor.

Ayrıca müşteriler 4 adet Michelin lastik alımına 80 TL'ye varan Opet akaryakıt çeki hediye kazanıyor. Diğer taraftan Axcess ve Maximum kart ödemelerinde artı 6 taksit, Worldcard ödemelerinde ise artı 5 taksitte ödeme yapabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.