pendik escort bayan
ak

Renault Trezor "2016'nın En Güzel Konsept Otomobili" Seçildi

07.02.2017 - 11:13, Güncelleme: 07.02.2017 - 11:13
 

Renault Trezor "2016'nın En Güzel Konsept Otomobili" Seçildi

Renault TREZOR, 32. Uluslararası Otomobil Festivali'nde "2016'nın En Güzel Konsept Otomobili Ödülü"nü kazandı

İSTANBUL (AA) - Renault TREZOR, 32. Uluslararası Otomobil Festivali'nde "2016'nın En Güzel Konsept Otomobili Ödülü"nü elde etti.Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Paris'te düzenlenen 32. Uluslararası Otomobil Festivali'nde (Festival Automobile International) jüri, TREZOR'u "2016'nın En Güzel Konsept Otomobili" seçti. Renault Tasarım Direktörü Laurens van den Acker, ödüle ilişkin değerlendirmesinde, tasarım stratejilerini sürdürmek için kendilerine ilham veren bu ödül için jüriye teşekkür etti.Acker, "TREZOR'un taşıdığı güçlü ve duygu dolu hatlar, gelecekteki modellerimize ilişkin tasarım ve teknoloji konusunda ipuçları veriyor. Ayrıca yakın zamanda gözler önüne serilecek olan yeni bir Renault konsept otomobiller döngüsünün de başlangıcını oluşturuyor." ifadelerini kullandı. Uluslararası Otomobil Festivali Başkanı Remi Depoix ise TREZOR'un bir konsept otomobile verilebilecek en somut örnek olduğunu, kendilerinin de tasarımı ve detaylara verilen önem arasındaki ilişkiyi değerlendirdiklerini belirterek, "TREZOR'un, Renault'nun gelecekteki modellerine ilham verecek hassas bir yaratıcı çalışma olduğunu düşünüyoruz." yorumunu yaptı.
Renault TREZOR, 32. Uluslararası Otomobil Festivali'nde "2016'nın En Güzel Konsept Otomobili Ödülü"nü kazandı

İSTANBUL (AA) - Renault TREZOR, 32. Uluslararası Otomobil Festivali'nde "2016'nın En Güzel Konsept Otomobili Ödülü"nü elde etti.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Paris'te düzenlenen 32. Uluslararası Otomobil Festivali'nde (Festival Automobile International) jüri, TREZOR'u "2016'nın En Güzel Konsept Otomobili" seçti.

Renault Tasarım Direktörü Laurens van den Acker, ödüle ilişkin değerlendirmesinde, tasarım stratejilerini sürdürmek için kendilerine ilham veren bu ödül için jüriye teşekkür etti.

Acker, "TREZOR'un taşıdığı güçlü ve duygu dolu hatlar, gelecekteki modellerimize ilişkin tasarım ve teknoloji konusunda ipuçları veriyor. Ayrıca yakın zamanda gözler önüne serilecek olan yeni bir Renault konsept otomobiller döngüsünün de başlangıcını oluşturuyor." ifadelerini kullandı.

Uluslararası Otomobil Festivali Başkanı Remi Depoix ise TREZOR'un bir konsept otomobile verilebilecek en somut örnek olduğunu, kendilerinin de tasarımı ve detaylara verilen önem arasındaki ilişkiyi değerlendirdiklerini belirterek, "TREZOR'un, Renault'nun gelecekteki modellerine ilham verecek hassas bir yaratıcı çalışma olduğunu düşünüyoruz." yorumunu yaptı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.