pendik escort bayan
ak

Renault, Alpine Ve Dacia Yenilikleriyle Cenevre'de Boy Gösterecek

Spor 22.02.2018 - 16:13, Güncelleme: 22.02.2018 - 16:13
 

Renault, Alpine Ve Dacia Yenilikleriyle Cenevre'de Boy Gösterecek

Renault, Alpine ve Dacia, 6-7 Mart 2018'deki basın günlerinde yenilikleriyle Cenevre Otomobil Fuarı'nda yerini alacak

İSTANBUL (AA) - Renault, Alpine ve Dacia, 6-7 Mart 2018'deki basın günlerinde yenilikleri ile Cenevre Otomobil Fuarı'nda boy gösterecek.Groupe Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Renault, gelecekteki paylaşımlı ulaşım vizyonunu gözler önüne seren konsept modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Renault, Captur ve Scenic modelleri ile sunulacak yeni 1.3 litrelik Energy TCe benzinli motorunun tanıtılacağı fuarda Avrupa'nın en çok satan elektrikli otomobili ZOE'nin yeni R110 motorunu gün yüzüne çıkarırken, Alpine, A110'a ait yenilikler ve motorsporlarına ilişkin yenilikler ortaya konulacak. Ayrıca Dacia, Stepway ailesine ait özel bir seri Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.
Renault, Alpine ve Dacia, 6-7 Mart 2018'deki basın günlerinde yenilikleriyle Cenevre Otomobil Fuarı'nda yerini alacak

İSTANBUL (AA) - Renault, Alpine ve Dacia, 6-7 Mart 2018'deki basın günlerinde yenilikleri ile Cenevre Otomobil Fuarı'nda boy gösterecek.

Groupe Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Renault, gelecekteki paylaşımlı ulaşım vizyonunu gözler önüne seren konsept modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

Renault, Captur ve Scenic modelleri ile sunulacak yeni 1.3 litrelik Energy TCe benzinli motorunun tanıtılacağı fuarda Avrupa'nın en çok satan elektrikli otomobili ZOE'nin yeni R110 motorunu gün yüzüne çıkarırken, Alpine, A110'a ait yenilikler ve motorsporlarına ilişkin yenilikler ortaya konulacak.

Ayrıca Dacia, Stepway ailesine ait özel bir seri Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.