pendik escort bayan
ak

Rektör Yıldız "Söz Meclisinde" Öğrencilerle Buluştu

27.03.2017 - 16:53, Güncelleme: 27.03.2017 - 16:53
 

Rektör Yıldız "Söz Meclisinde" Öğrencilerle Buluştu

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, "Söz Meclisi" adlı programda öğrencilerle bir araya geldi. CÜ'den yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, "Söz Meclisi" adlı programda öğrencilerle bir araya geldi. CÜ'den yapılan açıklamaya göre, Üniversite Konukevi'nde düzenlenen programa akademisyenler ve Edebiyat Fakültesi öğrencileri katıldı.Programda öğrencilere hitap eden Yıldız, öğrencilerin iyi çalışması ve kendilerini iyi geliştirmeleri gerektiğini ifade etti.Yıldız, şunları kaydetti: "Sizler bizim geleceğimizsiniz, ülkemizin geleceği sizin. Türkiye'nin coğrafya ve tarihten kaynaklanan özel bir yeri var. Şu anda mazlum coğrafyanın son kalesiyiz, bundan haberdar olmalıyız. Sadece İslam coğrafyasından Türk coğrafyasından söz etmiyorum, bütün dünyada zulme uğrayan coğrafyaların hepsinde ülkelerin baktığı yer Türkiye'dir ve gidecek başka yerimiz yok. Ülkemiz içinden geçilen süreçte kuşatılmışlık içerisinde işte bunu kıracak, ülkemizi daha ileriye götürecek sizlersiniz. Derler ki zenginlik sahibi tarafından korunan bir şeydir ama ilim sahibini korur. Eğer ilminiz varsa, kendinizi iyi yetiştirmişseniz bu her yerde mutlaka sizi başarıya götürür. Çok çalışıp ülkemizin adını duyuracak şeyler yapmalısınız."
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, "Söz Meclisi" adlı programda öğrencilerle bir araya geldi. CÜ'den yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, "Söz Meclisi" adlı programda öğrencilerle bir araya geldi.

CÜ'den yapılan açıklamaya göre, Üniversite Konukevi'nde düzenlenen programa akademisyenler ve Edebiyat Fakültesi öğrencileri katıldı.

Programda öğrencilere hitap eden Yıldız, öğrencilerin iyi çalışması ve kendilerini iyi geliştirmeleri gerektiğini ifade etti.

Yıldız, şunları kaydetti:

"Sizler bizim geleceğimizsiniz, ülkemizin geleceği sizin. Türkiye'nin coğrafya ve tarihten kaynaklanan özel bir yeri var. Şu anda mazlum coğrafyanın son kalesiyiz, bundan haberdar olmalıyız. Sadece İslam coğrafyasından Türk coğrafyasından söz etmiyorum, bütün dünyada zulme uğrayan coğrafyaların hepsinde ülkelerin baktığı yer Türkiye'dir ve gidecek başka yerimiz yok. Ülkemiz içinden geçilen süreçte kuşatılmışlık içerisinde işte bunu kıracak, ülkemizi daha ileriye götürecek sizlersiniz. Derler ki zenginlik sahibi tarafından korunan bir şeydir ama ilim sahibini korur. Eğer ilminiz varsa, kendinizi iyi yetiştirmişseniz bu her yerde mutlaka sizi başarıya götürür. Çok çalışıp ülkemizin adını duyuracak şeyler yapmalısınız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.