pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Rektör Yıldız Hastane İnşaatını Gezdi

14.06.2017 - 16:03, Güncelleme: 14.06.2017 - 16:03
 

Rektör Yıldız Hastane İnşaatını Gezdi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, üniversite yerleşkesine yapılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatında...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, üniversite yerleşkesine yapılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. CÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Yıldız'ın incelemeleri sırasında hastane inşaatı hakkında teknik ve idari personelden bilgi aldığı belirtildi. Hastanenin 33 bin metrekare alana inşa edildiği belirtilen açıklamada, inşaatın 52 milyon 115 bin lira bütçe ile yapıldığı aktarıldı. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi müştemilatında 96 tek kişilik oda, 48 çift kişilik oda, 18 özel oda ve 18 kişilik tek anne odası bulunacağı belirtildi. Hastane içerisinde kadın doğum acil servisi, kadın doğum poliklinikleri, pediatri poliklinikleri, çocuk cerrahisi poliklinikleri, doğumhane, doğumhane yoğun bakım üniteleri, pediatri yeni doğan yoğun bakım ünitesi, pediatri çocuk yoğun bakım ünitesi, ameliyathaneler, eğitim üniteleri ile 2 adet yemekhane bulunacağı ifade edildi. Öte yandan Onkoloji Hastanesinin de yatırım programına alındığı ve proje üzerinde çalışmaların devam ettiği kaydedildi.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, üniversite yerleşkesine yapılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatında...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, üniversite yerleşkesine yapılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Yıldız'ın incelemeleri sırasında hastane inşaatı hakkında teknik ve idari personelden bilgi aldığı belirtildi.

Hastanenin 33 bin metrekare alana inşa edildiği belirtilen açıklamada, inşaatın 52 milyon 115 bin lira bütçe ile yapıldığı aktarıldı. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi müştemilatında 96 tek kişilik oda, 48 çift kişilik oda, 18 özel oda ve 18 kişilik tek anne odası bulunacağı belirtildi.

Hastane içerisinde kadın doğum acil servisi, kadın doğum poliklinikleri, pediatri poliklinikleri, çocuk cerrahisi poliklinikleri, doğumhane, doğumhane yoğun bakım üniteleri, pediatri yeni doğan yoğun bakım ünitesi, pediatri çocuk yoğun bakım ünitesi, ameliyathaneler, eğitim üniteleri ile 2 adet yemekhane bulunacağı ifade edildi.

Öte yandan Onkoloji Hastanesinin de yatırım programına alındığı ve proje üzerinde çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.