pendik escort bayan
ak

Rektör Karakaya'dan Yurt Binasında İnceleme

18.07.2018 - 14:48, Güncelleme: 18.07.2018 - 14:48
 

Rektör Karakaya'dan Yurt Binasında İnceleme

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yapımı bitmek üzere olan 2 bin 664 kişilik yurt binasında incelemelerde...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yapımı bitmek üzere olan 2 bin 664 kişilik yurt binasında incelemelerde bulundu.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen yılın ekim ayında temeli atılan ve kısa sürede yüzde 97'si tamamlanan 2 bin 664 kişilik yurt binasında incelemelerde bulunan Rektör Karakaya, inşaatın teknik sorumlularından bilgi aldı.İncelemenin ardından konuşan Karakaya, modern odaları, sosyal alanları ve hijyenik yemekhane ortamı ile öğrencilerin barınma sorununa çözüm oluşturduklarını, öğrencilerin kendilerini evlerinde gibi hissederek eğitimlerine devam edeceklerini ifade etti. 2 bin 664 kişilik yurt binasının 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin hizmetine açılacağını vurgulayan Karakaya, şunları kaydetti:"Hiç kimse eğitim hakkından yoksun bırakılamaz. Ahi Evran Üniversitesinin rektörü olarak üniversitemizi tercih eden her öğrenciyi önemsiyoruz. Eğitimsizlik sonucunda ortaya çıkabilecek sorunları biliyoruz. Bu nedenle ilk olarak öğrencilerimizin temel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk. Yapımı devam eden 2 bin 664 kişilik yurt binamızı 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getireceğiz. Ardından 750 ve 500 kişilik yurt binalarımız aktif hale gelecek. Böylelikle öğrencilerimizin barınma sorununu çözmüş olacağız. 2 bin 664 kişilik yurt binamız üniversitemiz ve şehrimize hayırlı olsun."Karakaya'ya incelemelerinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Prof. Dr. Mustafa Kurt da eşlik etti.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yapımı bitmek üzere olan 2 bin 664 kişilik yurt binasında incelemelerde...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yapımı bitmek üzere olan 2 bin 664 kişilik yurt binasında incelemelerde bulundu.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen yılın ekim ayında temeli atılan ve kısa sürede yüzde 97'si tamamlanan 2 bin 664 kişilik yurt binasında incelemelerde bulunan Rektör Karakaya, inşaatın teknik sorumlularından bilgi aldı.

İncelemenin ardından konuşan Karakaya, modern odaları, sosyal alanları ve hijyenik yemekhane ortamı ile öğrencilerin barınma sorununa çözüm oluşturduklarını, öğrencilerin kendilerini evlerinde gibi hissederek eğitimlerine devam edeceklerini ifade etti.

2 bin 664 kişilik yurt binasının 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin hizmetine açılacağını vurgulayan Karakaya, şunları kaydetti:

"Hiç kimse eğitim hakkından yoksun bırakılamaz. Ahi Evran Üniversitesinin rektörü olarak üniversitemizi tercih eden her öğrenciyi önemsiyoruz. Eğitimsizlik sonucunda ortaya çıkabilecek sorunları biliyoruz. Bu nedenle ilk olarak öğrencilerimizin temel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk. Yapımı devam eden 2 bin 664 kişilik yurt binamızı 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getireceğiz. Ardından 750 ve 500 kişilik yurt binalarımız aktif hale gelecek. Böylelikle öğrencilerimizin barınma sorununu çözmüş olacağız. 2 bin 664 kişilik yurt binamız üniversitemiz ve şehrimize hayırlı olsun."

Karakaya'ya incelemelerinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Prof. Dr. Mustafa Kurt da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.