pendik escort bayan
ak

Rektör Karakaya'dan Başkan Ekicioğlu'na Ziyaret

18.04.2019 - 11:19, Güncelleme: 18.04.2019 - 11:19
 

Rektör Karakaya'dan Başkan Ekicioğlu'na Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanlığına...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanlığına seçilen Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret etti.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakaya, Başkan Ekicioğlu'nu yeni görevi nedeniyle tebrik etti.Ziyarette konuşan Karakaya, belediyeyle yapacakları iş birliğiyle kenttin geleceği ve kalkınması için her zaman beraber hareket edeceklerini ifade etti.Üniversite öğrencilerine yönelik projeler hazırlayarak, sosyal ve kültürel etkinlikler planlayacaklarını da anımsatan Karakaya, Ekicioğlu ve belediye meclis üyelerine yeni görevlerini başarılar diledi.Başkan Ekicioğlu ise üniversite başta olmak üzere bütün kamu kuruluşlarıyla uyumlu bir şekilde çalışacaklarını, öğrencilere yönelik projeler hazırlayacaklarını aktardı.Ziyarette AEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt da hazır bulundu.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanlığına...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanlığına seçilen Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakaya, Başkan Ekicioğlu'nu yeni görevi nedeniyle tebrik etti.

Ziyarette konuşan Karakaya, belediyeyle yapacakları iş birliğiyle kenttin geleceği ve kalkınması için her zaman beraber hareket edeceklerini ifade etti.

Üniversite öğrencilerine yönelik projeler hazırlayarak, sosyal ve kültürel etkinlikler planlayacaklarını da anımsatan Karakaya, Ekicioğlu ve belediye meclis üyelerine yeni görevlerini başarılar diledi.

Başkan Ekicioğlu ise üniversite başta olmak üzere bütün kamu kuruluşlarıyla uyumlu bir şekilde çalışacaklarını, öğrencilere yönelik projeler hazırlayacaklarını aktardı.

Ziyarette AEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.