pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Rektör Karakaya, Rehber Öğretmenlerle Buluştu

07.06.2017 - 18:03, Güncelleme: 07.06.2017 - 18:03
 

Rektör Karakaya, Rehber Öğretmenlerle Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kentteki liselerde görev yapan rehber öğretmenlerle buluştu.Üniversiteden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kentteki liselerde görev yapan rehber öğretmenlerle buluştu.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Rektör Karakaya, rehber öğretmenlerin, öğrencilerin doğru kararlar vermelerine katkı sağladıklarını söyledi.Cacabey Meydanında yapılan Üniversite "Şehir Buluşması"yla özellikle lise son sınıf öğrencileri ile buluştuklarını ifade eden Karakaya, şunları kaydetti:"Psikolojik danışman ve rehber öğretmenlere Ahi Evran Üniversitesinin tanıtımında önemli görevler düşmektedir. Her öğrenci gibi başarılı öğrencilerin de şehrin üniversitesini tercih etmelerinde rehber olmanızı rica ediyoruz. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümüne 110, İnşaat Mühendisliği Bölümüne 40, Felsefe Bölümüne 60, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümüne de 40 öğrenci alınacak. 41 Üniversite arasından pilot üniversite seçildik. Pilot üniversite özelliğimiz ile tarım ve jeotermal de hem ihtisaslaşma hem de ilimiz için kalkınma sağlayacağız. Sürekli kendini yenileyen üniversitemize yeni bölümler açarak daha da büyüyoruz."Programa Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile öğretmenler katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kentteki liselerde görev yapan rehber öğretmenlerle buluştu.Üniversiteden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kentteki liselerde görev yapan rehber öğretmenlerle buluştu.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Rektör Karakaya, rehber öğretmenlerin, öğrencilerin doğru kararlar vermelerine katkı sağladıklarını söyledi.

Cacabey Meydanında yapılan Üniversite "Şehir Buluşması"yla özellikle lise son sınıf öğrencileri ile buluştuklarını ifade eden Karakaya, şunları kaydetti:

"Psikolojik danışman ve rehber öğretmenlere Ahi Evran Üniversitesinin tanıtımında önemli görevler düşmektedir. Her öğrenci gibi başarılı öğrencilerin de şehrin üniversitesini tercih etmelerinde rehber olmanızı rica ediyoruz. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümüne 110, İnşaat Mühendisliği Bölümüne 40, Felsefe Bölümüne 60, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümüne de 40 öğrenci alınacak.

41 Üniversite arasından pilot üniversite seçildik. Pilot üniversite özelliğimiz ile tarım ve jeotermal de hem ihtisaslaşma hem de ilimiz için kalkınma sağlayacağız. Sürekli kendini yenileyen üniversitemize yeni bölümler açarak daha da büyüyoruz."

Programa Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile öğretmenler katıldı.


Rektör Karakaya, Rehber Öğretmenlerle Buluştu

Rektör Karakaya, Rehber Öğretmenlerle Buluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.