pendik escort bayan
ak

Rektör Karakaya Öğrencilerle Buluştu

08.12.2017 - 17:28, Güncelleme: 08.12.2017 - 17:28
 

Rektör Karakaya Öğrencilerle Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yüksekokullarda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.Üniversiteden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yüksekokullarda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakaya, Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda yüksekokul ve meslek yüksekokuluna bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerle buluştu.Öğrencilerden gelen soruları da cevaplandıran Karakaya, yatırımlar ve projelerle ilgili bilgiler verdi. Öğrencilere gelecekle ilgili tavsiyelerde bulunan Karakaya, sosyal medyanın esir eden tarafından uzak durulması gerektiğini söyledi.Sosyal medyayı içeriğinde sıfıra yakın bilgi barındıran ve dedikodu döngüsüyle insanın zamanını çalan en büyük hırsız olarak tanımlayan Karakaya, şunları kaydetti:"Sosyal medyanın esiri olmuş, yönetilen, hakikati olmayan bir bilgi birikimi ile sabahtan akşama kadar gününüzü harcıyorsanız bilin ki bir işveren kapısına gittiğinizde geri dönmek zorunda kalırsınız. İş verenler sizin derslerinize, sahadaki başarılarınıza ve yeterliliklerinize bakacak. Bilgi çok kıymetlidir ve emek verilmeden kazanılsaydı bir kıymeti kalmazdı. Eğitiliyor olmanın farkı şudur: Siz düzenli bilgi alıyorsunuz ve toplumda daha bilgili olduğunuz için farklısınız. Sadece üniversiteye kayıt yaptırmak insana fark kazandırmaz. Bilgi, yeryüzüne inmiş en kıymetli değerdir. Onun bedelini ödemeden elde edemezsiniz."Programa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, müdürler ve öğrenciler katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yüksekokullarda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.Üniversiteden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yüksekokullarda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakaya, Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda yüksekokul ve meslek yüksekokuluna bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerle buluştu.

Öğrencilerden gelen soruları da cevaplandıran Karakaya, yatırımlar ve projelerle ilgili bilgiler verdi. Öğrencilere gelecekle ilgili tavsiyelerde bulunan Karakaya, sosyal medyanın esir eden tarafından uzak durulması gerektiğini söyledi.

Sosyal medyayı içeriğinde sıfıra yakın bilgi barındıran ve dedikodu döngüsüyle insanın zamanını çalan en büyük hırsız olarak tanımlayan Karakaya, şunları kaydetti:

"Sosyal medyanın esiri olmuş, yönetilen, hakikati olmayan bir bilgi birikimi ile sabahtan akşama kadar gününüzü harcıyorsanız bilin ki bir işveren kapısına gittiğinizde geri dönmek zorunda kalırsınız. İş verenler sizin derslerinize, sahadaki başarılarınıza ve yeterliliklerinize bakacak. Bilgi çok kıymetlidir ve emek verilmeden kazanılsaydı bir kıymeti kalmazdı. Eğitiliyor olmanın farkı şudur: Siz düzenli bilgi alıyorsunuz ve toplumda daha bilgili olduğunuz için farklısınız. Sadece üniversiteye kayıt yaptırmak insana fark kazandırmaz. Bilgi, yeryüzüne inmiş en kıymetli değerdir. Onun bedelini ödemeden elde edemezsiniz."

Programa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, müdürler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.