pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Rektör Karakaya, Öğrencilerin Taleplerini Dinledi

21.03.2017 - 16:03, Güncelleme: 21.03.2017 - 16:03
 

Rektör Karakaya, Öğrencilerin Taleplerini Dinledi

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yurtlarda kalan öğrencilerin taleplerini dinledi.AEÜ'den yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yurtlarda kalan öğrencilerin taleplerini dinledi.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Faruk Şahin ile makamında bir araya gelen Rektör Karakaya, daha sonra Ahi Evran ve Saliha Sultan Kız Öğrenci yurtlarını ziyaret etti.Yurtların konferans salonlarında öğrencilerle buluşan Karakaya, dilek ve taleplerini dinleyerek eğitimleriyle ilgili tavsiyelerde bulundu.Karakaya, hayata atılmadan önceki üniversite eğitimi sürecini çok iyi bir şekilde değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, mezun olduktan sonra ülkeye faydalı bireyler olabilmelerinin bu dönemdeki gayretlerinden geçtiğini vurguladı.Karakaya, fırsat buldukça öğrencilerle bir araya gelmeye devam edeceğini kaydetti.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yurtlarda kalan öğrencilerin taleplerini dinledi.AEÜ'den yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yurtlarda kalan öğrencilerin taleplerini dinledi.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Faruk Şahin ile makamında bir araya gelen Rektör Karakaya, daha sonra Ahi Evran ve Saliha Sultan Kız Öğrenci yurtlarını ziyaret etti.

Yurtların konferans salonlarında öğrencilerle buluşan Karakaya, dilek ve taleplerini dinleyerek eğitimleriyle ilgili tavsiyelerde bulundu.

Karakaya, hayata atılmadan önceki üniversite eğitimi sürecini çok iyi bir şekilde değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, mezun olduktan sonra ülkeye faydalı bireyler olabilmelerinin bu dönemdeki gayretlerinden geçtiğini vurguladı.

Karakaya, fırsat buldukça öğrencilerle bir araya gelmeye devam edeceğini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.