pendik escort bayan
ak

Rektör Karakaya Editörlük Yapacak

18.10.2017 - 16:53, Güncelleme: 18.10.2017 - 16:53
 

Rektör Karakaya Editörlük Yapacak

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'nın, Milli Eğitim Bakanlığına Matematik ders kitabı hazırlayacağı bildirildi.AEÜ'den...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'nın, Milli Eğitim Bakanlığına Matematik ders kitabı hazırlayacağı bildirildi.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Karakaya'nın editörlüğünde yazılacak Matematik ders kitabının Ahi Evran Üniversitesinde hazırlanacağı belirtildi.Karakaya'nın, 2014 yılında TÜBİTAK-Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle 6. sınıf Matematik ve 7. sınıf Matematik ders kitaplarının hazırlanmasında editörlük görevi üstlendiği de hatırlatılan açıklamada şunlara yer verildi:"Rektör Karakaya, şimdi de 2018-2019 eğitim öğretim döneminde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7. sınıflarda okutulacak olan Matematik ders kitabının editörlüğünü yapıyor. Rektörümüz Vatan Karakaya'nın editörlüğünde hazırlanan kitap komisyonunda alanında uzman seçkin akademisyenler ve ilimizin öğretmenleri görev alıyor. Bu kapsamda 17 Ekim 2017 tarihinde üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'nın başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, akademisyen ve öğretmenlerden oluşan kitap yazım komisyonu ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda kitabın hazırlanma süreci ile ilgili plan ve programlar yapıldı."
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'nın, Milli Eğitim Bakanlığına Matematik ders kitabı hazırlayacağı bildirildi.AEÜ'den...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'nın, Milli Eğitim Bakanlığına Matematik ders kitabı hazırlayacağı bildirildi.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Karakaya'nın editörlüğünde yazılacak Matematik ders kitabının Ahi Evran Üniversitesinde hazırlanacağı belirtildi.

Karakaya'nın, 2014 yılında TÜBİTAK-Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle 6. sınıf Matematik ve 7. sınıf Matematik ders kitaplarının hazırlanmasında editörlük görevi üstlendiği de hatırlatılan açıklamada şunlara yer verildi:

"Rektör Karakaya, şimdi de 2018-2019 eğitim öğretim döneminde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7. sınıflarda okutulacak olan Matematik ders kitabının editörlüğünü yapıyor. Rektörümüz Vatan Karakaya'nın editörlüğünde hazırlanan kitap komisyonunda alanında uzman seçkin akademisyenler ve ilimizin öğretmenleri görev alıyor.

Bu kapsamda 17 Ekim 2017 tarihinde üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'nın başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, akademisyen ve öğretmenlerden oluşan kitap yazım komisyonu ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda kitabın hazırlanma süreci ile ilgili plan ve programlar yapıldı."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.