pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Rektör Bağlı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

20.09.2017 - 11:48, Güncelleme: 20.09.2017 - 11:48
 

Rektör Bağlı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, şehit aileleriyle bir araya geldi. Bağlı, Rektör Yardımcısı...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, şehit aileleriyle bir araya geldi. Bağlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel ve Genel Sekreter Sibel Akbaş ile 2016 Kasım ayında Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Semih Turgut ile bu yıl ocak ayında Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki bombalı saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Furkan Demir'in ailesini ziyaret etti. Rektör Bağlı ve beraberindekiler, ziyaretlerinde şehit eşi Nevin Turgut ve şehit babası Ömer Demir ve diğer aile fertlerine taziye dileklerini sunarak, sohbet etti. Ziyaretlerde yaptığı konuşmada, şehitliğin kutsal bir makam olduğunu belirten Bağlı, devlet ve millet olarak şehit yakınlarının yanlarında olduklarını dile getirdi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, şehit aileleriyle bir araya geldi. Bağlı, Rektör Yardımcısı...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, şehit aileleriyle bir araya geldi.

Bağlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel ve Genel Sekreter Sibel Akbaş ile 2016 Kasım ayında Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Semih Turgut ile bu yıl ocak ayında Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki bombalı saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Furkan Demir'in ailesini ziyaret etti.

Rektör Bağlı ve beraberindekiler, ziyaretlerinde şehit eşi Nevin Turgut ve şehit babası Ömer Demir ve diğer aile fertlerine taziye dileklerini sunarak, sohbet etti.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada, şehitliğin kutsal bir makam olduğunu belirten Bağlı, devlet ve millet olarak şehit yakınlarının yanlarında olduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.