pendik escort bayan
ak

Rekabet Kurulu'ndan Red Bull'a Soruşturma

Spor 09.08.2018 - 19:03, Güncelleme: 09.08.2018 - 19:03
 

Rekabet Kurulu'ndan Red Bull'a Soruşturma

Rekabet Kurulunca, Red Bull Gıda Dağıtım ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti. hakkında soruşturma açıldı

ANKARA (AA) - Rekabet Kurulunca, Red Bull Gıda Dağıtım ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti. hakkında soruşturma açılmasına karar verildi.Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Red Bull'un fiili münhasırlık uygulamak ve yeniden satış fiyatını belirlemek suretiyle 4054 sayılı Kanun'u ihlal ettiği iddiasını içeren başvuru üzerine yürütülen ön araştırma Rekabet Kurulunca karara bağlandı. Bu kapsamda Red Bull Gıda Dağıtım ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti hakkında bir veya birden fazla teşebbüsün ülkenin bütününde ya da bir bölümünde bir mal veya hizmet piyasasındaki hakim durumunu tek başına yahut başkaları ile yapacağı anlaşmalar ya da birlikte davranışlarla kötüye kullanıp kullanmadığının tespitine yönelik olarak soruşturma açılması kararlaştırıldı.
Rekabet Kurulunca, Red Bull Gıda Dağıtım ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti. hakkında soruşturma açıldı

ANKARA (AA) - Rekabet Kurulunca, Red Bull Gıda Dağıtım ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti. hakkında soruşturma açılmasına karar verildi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Red Bull'un fiili münhasırlık uygulamak ve yeniden satış fiyatını belirlemek suretiyle 4054 sayılı Kanun'u ihlal ettiği iddiasını içeren başvuru üzerine yürütülen ön araştırma Rekabet Kurulunca karara bağlandı.

Bu kapsamda Red Bull Gıda Dağıtım ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti hakkında bir veya birden fazla teşebbüsün ülkenin bütününde ya da bir bölümünde bir mal veya hizmet piyasasındaki hakim durumunu tek başına yahut başkaları ile yapacağı anlaşmalar ya da birlikte davranışlarla kötüye kullanıp kullanmadığının tespitine yönelik olarak soruşturma açılması kararlaştırıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.