pendik escort bayan
ak

Rekabet Kuruluna Başvuru

Spor 08.08.2018 - 15:08, Güncelleme: 08.08.2018 - 15:08
 

Rekabet Kuruluna Başvuru

ANKARA (AA) - Lodos Elektrik Üretim AŞ hisselerinin Cengiz İnşaat, Mapa İnşaat, Limak İnşaat, Koloğlu Holding ve Kalyon Havacılık tarafından devralınması...

ANKARA (AA) - Lodos Elektrik Üretim AŞ hisselerinin Cengiz İnşaat, Mapa İnşaat, Limak İnşaat, Koloğlu Holding ve Kalyon Havacılık tarafından devralınması için Rekabet Kuruluna başvuruda bulunuldu.Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, enerji sektöründe faaliyet gösteren Lodos Elektrik Üretim AŞ hisselerinin Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ, Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Koloğlu Holding AŞ ve Kalyon Havacılık ve İnşaat AŞ tarafından devralınması için Rekabet Kuruluna başvuruldu.
ANKARA (AA) - Lodos Elektrik Üretim AŞ hisselerinin Cengiz İnşaat, Mapa İnşaat, Limak İnşaat, Koloğlu Holding ve Kalyon Havacılık tarafından devralınması...

ANKARA (AA) - Lodos Elektrik Üretim AŞ hisselerinin Cengiz İnşaat, Mapa İnşaat, Limak İnşaat, Koloğlu Holding ve Kalyon Havacılık tarafından devralınması için Rekabet Kuruluna başvuruda bulunuldu.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, enerji sektöründe faaliyet gösteren Lodos Elektrik Üretim AŞ hisselerinin Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ, Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Koloğlu Holding AŞ ve Kalyon Havacılık ve İnşaat AŞ tarafından devralınması için Rekabet Kuruluna başvuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.