pendik escort bayan
ak

"Reina’nın Kapatılması İstanbul Turizmi İçin Büyük Kayıp"

Spor 22.09.2016 - 17:48, Güncelleme: 22.09.2016 - 17:48
 

"Reina’nın Kapatılması İstanbul Turizmi İçin Büyük Kayıp"

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tibuk:- "Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük bir kayıptır. Reina, Topkapı Sarayı ve Ayasofya gibi gidilmesi gereken yerler listesinde yerini almıştır"

İSTANBUL (AA) - Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirterek, Reina'nın, Topkapı Sarayı ve Ayasofya gibi gidilmesi gereken yerler listesinde yerini aldığını bildirdi. Besim Tibuk, Reina’nın tahliye kararıyla yaptığı yazılı açıklamada, son 10 yıldır yaptığı başarılı çalışmalarla Reina'nın İstanbul’daki tur programlarına girdiğini belirtti. Tibuk, "Reina’nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük bir kayıptır. Topkapı Sarayı ve Ayasofya gibi gidilmesi gereken yerler listesinde yerini almıştır. Turizmin bu kötü döneminde bir de Reina’nın kapatılması İstanbul turizmi için çok kötü olacaktır. Reina’yı kapattıran mal sahibinin birçok gayrimenkulü ve lokantası vardır. Oralarda kendine her türlü müesseseyi kurabilir. Reina’yı yok etmek çare değildir. Turizm sektörü Reina’ya sahip çıkmalıdır." ifadelerini kullandı.
Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tibuk:- "Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük bir kayıptır. Reina, Topkapı Sarayı ve Ayasofya gibi gidilmesi gereken yerler listesinde yerini almıştır"
İSTANBUL (AA) - Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirterek, Reina'nın, Topkapı Sarayı ve Ayasofya gibi gidilmesi gereken yerler listesinde yerini aldığını bildirdi.
Besim Tibuk, Reina’nın tahliye kararıyla yaptığı yazılı açıklamada, son 10 yıldır yaptığı başarılı çalışmalarla Reina'nın İstanbul’daki tur programlarına girdiğini belirtti.
Tibuk, "Reina’nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük bir kayıptır. Topkapı Sarayı ve Ayasofya gibi gidilmesi gereken yerler listesinde yerini almıştır. Turizmin bu kötü döneminde bir de Reina’nın kapatılması İstanbul turizmi için çok kötü olacaktır. Reina’yı kapattıran mal sahibinin birçok gayrimenkulü ve lokantası vardır. Oralarda kendine her türlü müesseseyi kurabilir. Reina’yı yok etmek çare değildir. Turizm sektörü Reina’ya sahip çıkmalıdır." ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.