pendik escort bayan
ak

Regaip Kandili'ne Doğru

29.03.2017 - 17:08, Güncelleme: 29.03.2017 - 17:08
 

Regaip Kandili'ne Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Hastaoğlu mesajında, Regaip Kandili ile başlayıp...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Hastaoğlu mesajında, Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile son bulan üç ayların Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimi olduğunu belirtti.Bu günlerde sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının daha ön planda tutulması gerektiğini ifade eden Hastaoğlu mesajında şunlara yer verdi:"Üç aylara kavuşmanın mutluluğunu mübarek gecelerin ilki olan Regaip Kandili ile idrak ediyoruz. Üç aylara girdiğimiz bu günlerde kandillerin manevi havasını fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek üç ayların ve Regaip Kandili'nin tüm İslam alemine, Sivaslı hemşehrilerimize ve din kardeşlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Hastaoğlu mesajında, Regaip Kandili ile başlayıp...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hastaoğlu mesajında, Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile son bulan üç ayların Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimi olduğunu belirtti.

Bu günlerde sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının daha ön planda tutulması gerektiğini ifade eden Hastaoğlu mesajında şunlara yer verdi:

"Üç aylara kavuşmanın mutluluğunu mübarek gecelerin ilki olan Regaip Kandili ile idrak ediyoruz. Üç aylara girdiğimiz bu günlerde kandillerin manevi havasını fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız.

Kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek üç ayların ve Regaip Kandili'nin tüm İslam alemine, Sivaslı hemşehrilerimize ve din kardeşlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.