pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Regaip Kandili

30.03.2017 - 18:23, Güncelleme: 30.03.2017 - 18:23
 

Regaip Kandili

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Aydın, mesajında, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'ne...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Aydın, mesajında, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'ne ulaşıldığını belirtti."Bu vesile ile bütün İslam aleminin, hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın Regaip Kandili'ni kutluyor, tebrik ediyorum." ifadelerini kullanan Aydın, şöyle devam etti:"Regaip Kandili ve üç ayların dünyada huzursuzluk içinde olan, savaş ortamında bulunan Müslümanlara ve bütün insanların kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah'tan nice kandillere ve Ramazan Bayramı'na kavuşmamızı niyaz ediyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Aydın, mesajında, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'ne...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'ne ulaşıldığını belirtti.

"Bu vesile ile bütün İslam aleminin, hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın Regaip Kandili'ni kutluyor, tebrik ediyorum." ifadelerini kullanan Aydın, şöyle devam etti:

"Regaip Kandili ve üç ayların dünyada huzursuzluk içinde olan, savaş ortamında bulunan Müslümanlara ve bütün insanların kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah'tan nice kandillere ve Ramazan Bayramı'na kavuşmamızı niyaz ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.