pendik escort bayan
ak

Regaip Kandili

29.03.2017 - 17:18, Güncelleme: 29.03.2017 - 17:18
 

Regaip Kandili

KONYA (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Şeker, kandil mesajında şunlara yer verdi:"Milletimizle...

KONYA (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Şeker, kandil mesajında şunlara yer verdi:"Milletimizle üç aylara ve Regaip Kandiline bir kez daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.Üç aylar, recep, şaban ve ramazan ayları içerisinde Regaip, Miraç, Berat ve bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi gibi rahmet, mağfiret vesilesi olan çok önemli geceleri barındırmaktadır.Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili'ni en içten dileklerimle tebrik eder ve tüm İslam alemi için birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzura vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim."
KONYA (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Şeker, kandil mesajında şunlara yer verdi:"Milletimizle...

KONYA (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Şeker, kandil mesajında şunlara yer verdi:

"Milletimizle üç aylara ve Regaip Kandiline bir kez daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.Üç aylar, recep, şaban ve ramazan ayları içerisinde Regaip, Miraç, Berat ve bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi gibi rahmet, mağfiret vesilesi olan çok önemli geceleri barındırmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili'ni en içten dileklerimle tebrik eder ve tüm İslam alemi için birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzura vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.