pendik escort bayan
ak

Regaip Kandili

29.03.2017 - 16:08, Güncelleme: 29.03.2017 - 16:08
 

Regaip Kandili

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Oğuz, mesajında, şunları kaydetti: "Manevi duyguların...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Oğuz, mesajında, şunları kaydetti: "Manevi duyguların yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Üç aylar Regaip Kandili ile başlayan, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ile zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran, maddi ve manevi alanda bayrama dönüşen bağışlanma aylarıdır. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması temennisiyle İslam aleminin üç aylarını ve kandilini tebrik ediyorum. Milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Allah'tan niyaz ediyorum."
KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Oğuz, mesajında, şunları kaydetti: "Manevi duyguların...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Oğuz, mesajında, şunları kaydetti:

"Manevi duyguların yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Üç aylar Regaip Kandili ile başlayan, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ile zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran, maddi ve manevi alanda bayrama dönüşen bağışlanma aylarıdır. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması temennisiyle İslam aleminin üç aylarını ve kandilini tebrik ediyorum. Milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Allah'tan niyaz ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.