pendik escort bayan
ak

Red Bull Dance Your Style’da Seyirci Oylarıyla Kazanan Aydan Uysal Oldu

Spor 08.07.2019 - 10:33, Güncelleme: 08.07.2019 - 10:33
 

Red Bull Dance Your Style’da Seyirci Oylarıyla Kazanan Aydan Uysal Oldu

Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin yer aldığı dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz Pazar günü bin 500 izleyicinin katılımıyla İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleşti

İSTANBUL(AA) - İzleyicinin jüri olarak dansçıları oyladığı yarışma; Red Bull Dance Your Style 7 Temmuz Pazar günü İzmir Karantina Parkı’nda bin 500 kadar izleyicinin katılımıyla ve büyük bir coşku içinde gerçekleşti.Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, breaking, hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinin sergilendiği yarışmada kadın ve erkek dansçılar, birer dakikalık performansları ile adeta dans pistine meydan okudu. Pistte hünerlerini sergileyen 16 dansçı, doğaçlama bir şekilde ritme ayak uydurdu. Kırmızı ve mavi kartlarla oy kullanan izleyiciler, performansların sonunda kazananı belirledi.16 dansçının kozlarını paylaştığı yarışmanın finalinde; Aydan Uysal ve Gülay (NYKS) başa baş bir mücadele verdi. Dünya çapında düzenlenen yarışmanın Türkiye ayağında, finale kalan dansçıların ikisinin de kadın olması seyirci tarafından büyük alkışlarla karşılandı. Nefes nefese seyredilen mücadelenin sonunda oyların çoğunluğunu Aydan Uysal toplayarak birinci oldu. Böylece Red Bull Dance Your Style’ın dünya finalinde Türkiye’yi temsil etme hakkını da Aydan kazanmış oldu.-Ege Çubukçu sevilen hitleriyle sahnedeydiYarış boyunca dünyaca sevilen pek çok ismin hit parçaları çalındı ve seyirciler bazen yerinde bazen de piste çıkarak yarışmacılarla birlikte doyasıya dans etti. Seyircileri coşturan Berk Büyükakın’ın DJ olarak yer aldığı yarışmanın; MC’liğini ise Cihan yaptı. Ayrıca rap dünyasının sevilen ismi Ege Çubukçu’nun performansıyla dinleyiciyi coşturduğu yarışmada dans etmeyen kalmadı.30’dan fazla ülkede, 50 ayrı noktada düzenlenen Red Bull Dance Your Style’ın, bu yıl ilk kez gerçekleşecek olan dünya finali ise Fransa’nın başkenti Paris’te 12 Ekim tarihinde düzenlenecek.
Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin yer aldığı dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz Pazar günü bin 500 izleyicinin katılımıyla İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleşti

İSTANBUL(AA) - İzleyicinin jüri olarak dansçıları oyladığı yarışma; Red Bull Dance Your Style 7 Temmuz Pazar günü İzmir Karantina Parkı’nda bin 500 kadar izleyicinin katılımıyla ve büyük bir coşku içinde gerçekleşti.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, breaking, hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinin sergilendiği yarışmada kadın ve erkek dansçılar, birer dakikalık performansları ile adeta dans pistine meydan okudu. Pistte hünerlerini sergileyen 16 dansçı, doğaçlama bir şekilde ritme ayak uydurdu. Kırmızı ve mavi kartlarla oy kullanan izleyiciler, performansların sonunda kazananı belirledi.

16 dansçının kozlarını paylaştığı yarışmanın finalinde; Aydan Uysal ve Gülay (NYKS) başa baş bir mücadele verdi. Dünya çapında düzenlenen yarışmanın Türkiye ayağında, finale kalan dansçıların ikisinin de kadın olması seyirci tarafından büyük alkışlarla karşılandı. Nefes nefese seyredilen mücadelenin sonunda oyların çoğunluğunu Aydan Uysal toplayarak birinci oldu. Böylece Red Bull Dance Your Style’ın dünya finalinde Türkiye’yi temsil etme hakkını da Aydan kazanmış oldu.

-Ege Çubukçu sevilen hitleriyle sahnedeydi


Yarış boyunca dünyaca sevilen pek çok ismin hit parçaları çalındı ve seyirciler bazen yerinde bazen de piste çıkarak yarışmacılarla birlikte doyasıya dans etti. Seyircileri coşturan Berk Büyükakın’ın DJ olarak yer aldığı yarışmanın; MC’liğini ise Cihan yaptı. Ayrıca rap dünyasının sevilen ismi Ege Çubukçu’nun performansıyla dinleyiciyi coşturduğu yarışmada dans etmeyen kalmadı.

30’dan fazla ülkede, 50 ayrı noktada düzenlenen Red Bull Dance Your Style’ın, bu yıl ilk kez gerçekleşecek olan dünya finali ise Fransa’nın başkenti Paris’te 12 Ekim tarihinde düzenlenecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.