pendik escort bayan
ak

Red Bull Bc One'ın Türkiye Ayağı Ankara'da Düzenlenecek

Siyaset 14.02.2019 - 09:13, Güncelleme: 14.02.2019 - 09:13
 

Red Bull Bc One'ın Türkiye Ayağı Ankara'da Düzenlenecek

15 Mart'ta Divan Çukurhan'da ön elemeler ve atölyelerle başlayacak yarışmanın final karşılaşmaları, 16 Mart'ta Milyon Performance Hall'da yapılacak

İSTANBUL (AA) - Her yıl dünyanın en iyi break dansçısını belirlemek için düzenlenen prestijli yarışma Red Bull BC One Cypher'ın Türkiye ayağı, bu yıl Ankara'da düzenlenecek.Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl itibarıyla b-boyların yanı sıra kadın break dansçıların yani b-girllerin de dahil olduğu yarışma, 15-16 Mart 2019'da düzenlenecek.Red Bull BC One Cypher’ın ön eleme turları ve breakdans atölyeleri, 15 Mart'ta saat 17.00’dan itibaren Divan Çukurhan’da gerçekleşecek.16 Mart'ta ise finale kalan adayların final yarışı Milyon Performance Hall'da düzenlenecek. 15 Mart'taki ön eleme ve atölyelere katılım ücretsiz gerçekleşirken, 16 Mart'taki finalleri izlemek isteyen seyirciler Biletix’ten 5 TL’lik bilet ücreti ödeyecek. Red Bull BC One 30’u aşkın ülkede düzenleniyor. Ülkelerin en iyileri her yıl farklı bir ülkede düzenlenen dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanıyor. Ankara’da düzenlenecek olan Red Bull BC One Cypher’ın Türkiye ayağının ardından büyük final Hindistan’da gerçekleşecek.
15 Mart'ta Divan Çukurhan'da ön elemeler ve atölyelerle başlayacak yarışmanın final karşılaşmaları, 16 Mart'ta Milyon Performance Hall'da yapılacak

İSTANBUL (AA) - Her yıl dünyanın en iyi break dansçısını belirlemek için düzenlenen prestijli yarışma Red Bull BC One Cypher'ın Türkiye ayağı, bu yıl Ankara'da düzenlenecek.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl itibarıyla b-boyların yanı sıra kadın break dansçıların yani b-girllerin de dahil olduğu yarışma, 15-16 Mart 2019'da düzenlenecek.

Red Bull BC One Cypher’ın ön eleme turları ve breakdans atölyeleri, 15 Mart'ta saat 17.00’dan itibaren Divan Çukurhan’da gerçekleşecek.16 Mart'ta ise finale kalan adayların final yarışı Milyon Performance Hall'da düzenlenecek.

15 Mart'taki ön eleme ve atölyelere katılım ücretsiz gerçekleşirken, 16 Mart'taki finalleri izlemek isteyen seyirciler Biletix’ten 5 TL’lik bilet ücreti ödeyecek.

Red Bull BC One 30’u aşkın ülkede düzenleniyor. Ülkelerin en iyileri her yıl farklı bir ülkede düzenlenen dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanıyor. Ankara’da düzenlenecek olan Red Bull BC One Cypher’ın Türkiye ayağının ardından büyük final Hindistan’da gerçekleşecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.