pendik escort bayan
ak

"Red Bull Bc One Cypher" Yarışması İzmir'de Yapılacak

Siyaset 16.02.2018 - 16:33, Güncelleme: 16.02.2018 - 16:33
 

"Red Bull Bc One Cypher" Yarışması İzmir'de Yapılacak

İZMİR (AA) - Dünyanın en prestijli Break Dans Yarışmaları arasında gösterilen "Red Bull BC One Cypher"ın Türkiye ayağı bu yıl İzmir’de yapılacak....

İZMİR (AA) - Dünyanın en prestijli Break Dans Yarışmaları arasında gösterilen "Red Bull BC One Cypher"ın Türkiye ayağı bu yıl İzmir’de yapılacak. Her yıl dünyanın en iyi "B-Boy"unun belirlendiği Red Bull BC One Break Dans Yarışması’nın Türkiye ayağı bu sene İzmir’de gerçekleşecek. Yarın ve pazar günü İzmir'i "break dans" ile buluşturacak Red Bull BC One Cypher’ın ilk gününde, Bornova Originn’de ön eleme turları ve "break dans" atölyeleri yer alacak. Pazar günü Bornova Container Hall’da gerçekleşecek final karşılaşmasında ise dünyaca ünlü İngiliz DJ Renegade sahne alacak. Pazar günü ayrıca "b-boy"lar için beslenme gibi konuları kapsayan bir oturum gerçekleşecek. İzmir’de gerçekleşecek Red Bull BC One Cypher’ın Türkiye ayağının ardından kazananlar Türkiye'yi İsviçre'deki finallerde temsil edecek.
İZMİR (AA) - Dünyanın en prestijli Break Dans Yarışmaları arasında gösterilen "Red Bull BC One Cypher"ın Türkiye ayağı bu yıl İzmir’de yapılacak....

İZMİR (AA) - Dünyanın en prestijli Break Dans Yarışmaları arasında gösterilen "Red Bull BC One Cypher"ın Türkiye ayağı bu yıl İzmir’de yapılacak.

Her yıl dünyanın en iyi "B-Boy"unun belirlendiği Red Bull BC One Break Dans Yarışması’nın Türkiye ayağı bu sene İzmir’de gerçekleşecek.

Yarın ve pazar günü İzmir'i "break dans" ile buluşturacak Red Bull BC One Cypher’ın ilk gününde, Bornova Originn’de ön eleme turları ve "break dans" atölyeleri yer alacak.

Pazar günü Bornova Container Hall’da gerçekleşecek final karşılaşmasında ise dünyaca ünlü İngiliz DJ Renegade sahne alacak. Pazar günü ayrıca "b-boy"lar için beslenme gibi konuları kapsayan bir oturum gerçekleşecek.

İzmir’de gerçekleşecek Red Bull BC One Cypher’ın Türkiye ayağının ardından kazananlar Türkiye'yi İsviçre'deki finallerde temsil edecek.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.