pendik escort bayan
ak

"Ramazanda Sağlıklı Beslenme Ve Spor" Semineri

26.05.2017 - 10:13, Güncelleme: 26.05.2017 - 10:13
 

"Ramazanda Sağlıklı Beslenme Ve Spor" Semineri

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Ramazanda Sağlıklı Beslenme ve Spor" konulu seminer düzenlendi.Toplum Sağlığı Merkezi Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Ramazanda Sağlıklı Beslenme ve Spor" konulu seminer düzenlendi.Toplum Sağlığı Merkezi Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda düzenlenen seminer öncesi, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yürüyüş yaptı.Öğrenciler, yürüyüşte "Giden kilolar, gelen sağlık olsun", "Sağlıklı beslen, hareketli ol, kaliteli yaşa" yazan dövizler taşıdı.Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Cihat Özdamar, seminerde yaptığı konuşmada, bilinçlendirme ve farkındalık eğitimlerine katkı sağlamak için her zaman halkın yanında olduklarını söyledi.Daha sonra Doktor Nilüfer Yiğit, diyetisyen Mehtap Yılmaz, beden eğitimi öğretmenleri Merve ve İlknur Çilek ramazan ayında beslenme ve spor konulu bir konuşma yaptı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Ramazanda Sağlıklı Beslenme ve Spor" konulu seminer düzenlendi.Toplum Sağlığı Merkezi Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Ramazanda Sağlıklı Beslenme ve Spor" konulu seminer düzenlendi.

Toplum Sağlığı Merkezi Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda düzenlenen seminer öncesi, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yürüyüş yaptı.

Öğrenciler, yürüyüşte "Giden kilolar, gelen sağlık olsun", "Sağlıklı beslen, hareketli ol, kaliteli yaşa" yazan dövizler taşıdı.

Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Cihat Özdamar, seminerde yaptığı konuşmada, bilinçlendirme ve farkındalık eğitimlerine katkı sağlamak için her zaman halkın yanında olduklarını söyledi.

Daha sonra Doktor Nilüfer Yiğit, diyetisyen Mehtap Yılmaz, beden eğitimi öğretmenleri Merve ve İlknur Çilek ramazan ayında beslenme ve spor konulu bir konuşma yaptı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.