pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ramazan Sokağı'na Yoğun İlgi

10.05.2019 - 11:03, Güncelleme: 10.05.2019 - 11:03
 

Ramazan Sokağı'na Yoğun İlgi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına kurulan Ramazan Sokağı'na ilginin yoğun olduğu belirtildi.Vatandaşların uğrak yeri haline gelen Ramazan Sokağı'ndaki stantlarda, çocuklar için eğlence alanı, çay ve kahve evleri, el sanatları, yiyecek ve içecek alanları bulunduğu aktarılan açıklamada, etkinliklerin ramazan boyu süreceği kaydedildi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına kurulan Ramazan Sokağı'na ilginin yoğun olduğu belirtildi.

Vatandaşların uğrak yeri haline gelen Ramazan Sokağı'ndaki stantlarda, çocuklar için eğlence alanı, çay ve kahve evleri, el sanatları, yiyecek ve içecek alanları bulunduğu aktarılan açıklamada, etkinliklerin ramazan boyu süreceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.