pendik escort bayan
ak

Ramazan Bayramı'na Doğru

24.06.2017 - 18:38, Güncelleme: 24.06.2017 - 18:38
 

Ramazan Bayramı'na Doğru

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Vali Yurtnaç, mesajında, kardeşlik duygularının yoğunlaştığı,...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Vali Yurtnaç, mesajında, kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan günler olduğunu anımsatan Yurtnaç, şunları kaydetti:"Günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde, çevremizde bulunan dezavantajlı gruplar, kimsesizler, yaşlılar, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ile kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizin aileleri ziyaret edilerek gönülleri alınmalı yalnızlıkları hissettirilmemelidir. Bu duygu düşünceler ile mesai arkadaşlarımın, Yozgatlı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, bayramın barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olması duasıyla mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim."
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Vali Yurtnaç, mesajında, kardeşlik duygularının yoğunlaştığı,...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yurtnaç, mesajında, kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan günler olduğunu anımsatan Yurtnaç, şunları kaydetti:

"Günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde, çevremizde bulunan dezavantajlı gruplar, kimsesizler, yaşlılar, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ile kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizin aileleri ziyaret edilerek gönülleri alınmalı yalnızlıkları hissettirilmemelidir. Bu duygu düşünceler ile mesai arkadaşlarımın, Yozgatlı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, bayramın barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olması duasıyla mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.