pendik escort bayan
ak

Ramazan Bayramı'na Doğru

24.06.2017 - 16:13, Güncelleme: 24.06.2017 - 16:13
 

Ramazan Bayramı'na Doğru

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.İl Başkanı Kendirli mesajında, mübarek ramazan ayını uğurlarken, bayrama kavuşmanın mutluluk ve sevincini yaşadıklarını belirtti.Bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı perçinlediğini hatırlatan Kendirli, şunları kaydetti:"Dünyanın değişik bölgelerinde ağız tadıyla bayram yapamayan, her gün kan ve gözyaşı içinde yaşayan Müslümanlar için de bu bayramın huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Dünyanın çeşitli bölgelerinde, özellikle de Müslümanların yaşadığı bölgelerde devam eden olaylar bayramı buruk karşılamamıza yol açıyor. Kan ve gözyaşı son bulsun, baskı ve tahakküm bitsin diye dua ediyoruz. Bu düşünceler ile başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere bütün hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum."Ekicioğlu da mesajında, bayramların kaygılar ve sıkıntıların bir kenara itilip, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, umutların yeşerdiği çok özel ve anlamlı günler olduğunu vurguladı.Ortak düşünce ve değerlerde buluşturan bayramların toplumun her kesiminde coşkuyla yaşanmasını ümit ettiğini belirten Ekicioğlu, şöyle devam etti: "Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sadece bayram günlerinde değil yaşamımızın bütün evresinde anımsamalı, hoşgörü, barış, kardeşlik ve sevgi ortamının her daim egemen olması için çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, şehrimiz, ülkemiz ve dünyamız için, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, güzel günlerin başlangıcını oluşturması umuduyla, herkesin, üzüntü kaygı ve sıkıntıdan uzak bir bayram geçirmesini temenni ediyorum."
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

İl Başkanı Kendirli mesajında, mübarek ramazan ayını uğurlarken, bayrama kavuşmanın mutluluk ve sevincini yaşadıklarını belirtti.

Bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı perçinlediğini hatırlatan Kendirli, şunları kaydetti:

"Dünyanın değişik bölgelerinde ağız tadıyla bayram yapamayan, her gün kan ve gözyaşı içinde yaşayan Müslümanlar için de bu bayramın huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Dünyanın çeşitli bölgelerinde, özellikle de Müslümanların yaşadığı bölgelerde devam eden olaylar bayramı buruk karşılamamıza yol açıyor.

Kan ve gözyaşı son bulsun, baskı ve tahakküm bitsin diye dua ediyoruz. Bu düşünceler ile başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere bütün hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum."

Ekicioğlu da mesajında, bayramların kaygılar ve sıkıntıların bir kenara itilip, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, umutların yeşerdiği çok özel ve anlamlı günler olduğunu vurguladı.

Ortak düşünce ve değerlerde buluşturan bayramların toplumun her kesiminde coşkuyla yaşanmasını ümit ettiğini belirten Ekicioğlu, şöyle devam etti:

"Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sadece bayram günlerinde değil yaşamımızın bütün evresinde anımsamalı, hoşgörü, barış, kardeşlik ve sevgi ortamının her daim egemen olması için çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, şehrimiz, ülkemiz ve dünyamız için, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, güzel günlerin başlangıcını oluşturması umuduyla, herkesin, üzüntü kaygı ve sıkıntıdan uzak bir bayram geçirmesini temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.