pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ramazan Bayramı'na Doğru

24.06.2017 - 12:38, Güncelleme: 24.06.2017 - 12:38
 

Ramazan Bayramı'na Doğru

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yıldırım, mesajında, evveli rahmet, ortası...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yıldırım, mesajında, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu günahlardan kurtuluş olan bir ramazan ayını daha geride bırakarak en büyük mutluluk ve sevinç günlerimizden biri olan Ramazan Bayramı'na kavuştuklarını belirtti.Bayramların aynı inanç, aynı duygu ve aynı düşünceleri paylaşan insanların birlikte sevindiği müstesna günler olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Bayramlar manevi bir ziyafettir, neşe, sevinç, sevme, sevilme ve sevindirme günleridir. Kardeşlik duygularının perçinleştiği, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı, şefkat ve merhamet duygularının coştuğu, dargınlıkların sona erdiği, asık suratların güldüğü ve katılaşmış kalplerin yumuşadığı müstesna günlerdir. Bu bakımdan bu günleri en hayırlı olabilecek şekilde değerlendirmeliyiz. En başta anne ve babalarımız olmak üzere büyüklerimizi, hastalarımızı, komşularımızı, akraba ve dostlarımızı ziyaret etmeliyiz. Dargınları barıştırmalı; fakirleri, yetimleri, kimsesizleri ve çocukları sevindirmeliyiz. Hiç kimseyi kimsesiz bırakmamalıyız. En coşkulu kaynaşma günü olan bayramlarda, bu mutluluğun dışında kalmamaya ve kaynaşmanın dışında hiç kimseyi bırakmamaya büyük özen göstermeliyiz. Böyle davranmakla, bayramın bütünleştirici özelliğinden istifade etmiş oluruz. Bayramlarımız, millet olarak kimliğimizin bir parçasıdır. Kimliğimizin bu önemli parçasını gelecek kuşaklara aktarmak İslami bir görevdir. Bu bakımdan bayramın, güzel geleneklerimizden uzaklaştırılarak sıradan bir tatil fırsatı gibi değerlendirilmesine yönelik anlayıştan uzak kalmalıyız. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yıldırım, mesajında, evveli rahmet, ortası...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yıldırım, mesajında, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu günahlardan kurtuluş olan bir ramazan ayını daha geride bırakarak en büyük mutluluk ve sevinç günlerimizden biri olan Ramazan Bayramı'na kavuştuklarını belirtti.

Bayramların aynı inanç, aynı duygu ve aynı düşünceleri paylaşan insanların birlikte sevindiği müstesna günler olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Bayramlar manevi bir ziyafettir, neşe, sevinç, sevme, sevilme ve sevindirme günleridir. Kardeşlik duygularının perçinleştiği, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı, şefkat ve merhamet duygularının coştuğu, dargınlıkların sona erdiği, asık suratların güldüğü ve katılaşmış kalplerin yumuşadığı müstesna günlerdir. Bu bakımdan bu günleri en hayırlı olabilecek şekilde değerlendirmeliyiz. En başta anne ve babalarımız olmak üzere büyüklerimizi, hastalarımızı, komşularımızı, akraba ve dostlarımızı ziyaret etmeliyiz. Dargınları barıştırmalı; fakirleri, yetimleri, kimsesizleri ve çocukları sevindirmeliyiz. Hiç kimseyi kimsesiz bırakmamalıyız. En coşkulu kaynaşma günü olan bayramlarda, bu mutluluğun dışında kalmamaya ve kaynaşmanın dışında hiç kimseyi bırakmamaya büyük özen göstermeliyiz. Böyle davranmakla, bayramın bütünleştirici özelliğinden istifade etmiş oluruz. Bayramlarımız, millet olarak kimliğimizin bir parçasıdır. Kimliğimizin bu önemli parçasını gelecek kuşaklara aktarmak İslami bir görevdir. Bu bakımdan bayramın, güzel geleneklerimizden uzaklaştırılarak sıradan bir tatil fırsatı gibi değerlendirilmesine yönelik anlayıştan uzak kalmalıyız. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.