pendik escort bayan
ak

Ramazan Bayramı'na Doğru

23.06.2017 - 17:18, Güncelleme: 23.06.2017 - 17:18
 

Ramazan Bayramı'na Doğru

Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Dağ, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Dağ, mesajında, bayramların kalplere huzur veren, birlik ve beraberliği pekiştirip millet olma bilincini güçlendiren en güzel günler olduğunu ifade etti.Dünyada paylaşıldıkça çoğalan tek şeyin sevgi olduğunu vurgulayan Dağ, şunları kaydetti:"Bu bayramda da birbirimizi daha çok sevip, hataları, kusurları görmeyeceğiz. Dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakacağız. Yunus Emre'nin de söylediği gibi 'seveceğiz, sevileceğiz'. Çünkü bu dünya kimseye kalmıyor. Sofralarımızı paylaşıp, gönül köprüleri kurduk. Ben oruç tadında tüm inananların Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum."
Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Dağ, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Dağ, mesajında, bayramların kalplere huzur veren, birlik ve beraberliği pekiştirip millet olma bilincini güçlendiren en güzel günler olduğunu ifade etti.

Dünyada paylaşıldıkça çoğalan tek şeyin sevgi olduğunu vurgulayan Dağ, şunları kaydetti:

"Bu bayramda da birbirimizi daha çok sevip, hataları, kusurları görmeyeceğiz. Dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakacağız. Yunus Emre'nin de söylediği gibi 'seveceğiz, sevileceğiz'. Çünkü bu dünya kimseye kalmıyor. Sofralarımızı paylaşıp, gönül köprüleri kurduk. Ben oruç tadında tüm inananların Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.