pendik escort bayan
ak

Ramazan Bayramı'na Doğru

29.05.2019 - 14:43, Güncelleme: 29.05.2019 - 14:43
 

Ramazan Bayramı'na Doğru

KAYSERİ (AA) - Develi Belediyesi'ne bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesi mahalle ve caddelerde temizlik çalışmalarına hız verdi.Develi Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Develi Belediyesi'ne bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesi mahalle ve caddelerde temizlik çalışmalarına hız verdi.Develi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ramazan Bayramı'na kısa süre kala, rutin çöp temizliği dışında mahallelerde bulunan hafriyatların temizliğini yapan ekipler, su arazözü ile yol ve caddeleri suluyor. Bütün ekiplerin bayram öncesi seferber edildiğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, daha temiz ve nezih ortamda hemşehrilerinin bayram yapabilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti. Öte yandan ekipler, ilçe merkezinde bulunan konteynerlerin dezenfekte edilmesinin yanı sıra, uçkun ve larvasit, ağaçlar için kevzi, yabani otlarla mücadele için ilaçlama çalışmalarını da devam ettiriyor.
KAYSERİ (AA) - Develi Belediyesi'ne bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesi mahalle ve caddelerde temizlik çalışmalarına hız verdi.Develi Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Develi Belediyesi'ne bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesi mahalle ve caddelerde temizlik çalışmalarına hız verdi.

Develi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ramazan Bayramı'na kısa süre kala, rutin çöp temizliği dışında mahallelerde bulunan hafriyatların temizliğini yapan ekipler, su arazözü ile yol ve caddeleri suluyor.

Bütün ekiplerin bayram öncesi seferber edildiğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, daha temiz ve nezih ortamda hemşehrilerinin bayram yapabilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Öte yandan ekipler, ilçe merkezinde bulunan konteynerlerin dezenfekte edilmesinin yanı sıra, uçkun ve larvasit, ağaçlar için kevzi, yabani otlarla mücadele için ilaçlama çalışmalarını da devam ettiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.