pendik escort bayan
ak

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

05.06.2019 - 09:48, Güncelleme: 05.06.2019 - 09:48
 

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerleri ziyaret ederek bayramlaştı.Bayramlaşma programında,...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerleri ziyaret ederek bayramlaştı.Bayramlaşma programında, bazı erlere sürpriz yapan Kaymakam Yeşilyurt, ailelerini arayarak vatani görevini yapmakta olan çocuklarıyla görüştürdü.Mardin Nusaybinli er Sinan Yatkı, Bitlisli er Ömer Özkan ve Van Ercişli Muhammed Demirdağ'ın aileleriyle görüşmesini sağlayan Yeşilyurt'a, telefonun diğer ucundaki ailelerden teşekkür mesajı iletildi.Bayramlaşma töreninde, Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Cumhuriyet Savcısı Hayrullah Biçer ve mahalle muhtarları da hazır bulundu.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerleri ziyaret ederek bayramlaştı.Bayramlaşma programında,...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerleri ziyaret ederek bayramlaştı.

Bayramlaşma programında, bazı erlere sürpriz yapan Kaymakam Yeşilyurt, ailelerini arayarak vatani görevini yapmakta olan çocuklarıyla görüştürdü.

Mardin Nusaybinli er Sinan Yatkı, Bitlisli er Ömer Özkan ve Van Ercişli Muhammed Demirdağ'ın aileleriyle görüşmesini sağlayan Yeşilyurt'a, telefonun diğer ucundaki ailelerden teşekkür mesajı iletildi.

Bayramlaşma töreninde, Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Cumhuriyet Savcısı Hayrullah Biçer ve mahalle muhtarları da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.