pendik escort bayan
ak

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

26.07.2014 - 12:59, Güncelleme: 26.07.2014 - 12:59
 

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin Ramazan bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Bilgin mesajında; Bayramlar, vatandaşlarımız arasında sevinç, coşku ve barış rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı ulvî bir atmosferdir. Bu anlamda, idrak etmekte olduğumuz Ramazan bayramı insanları birbirlerine yakınlaştıran, kardeşlik duygularını pekiştiren önemli günlerden birisidir.   Oruçla terbiye altına alınan bedenler ve nefisler, yüceliğin evrensel niteliklerini kuşanırlar. Sabrı, yardımlaşmayı, paylaşmayı, özveriyi öğrenirler. Dünya nimetlerinin bir sınav olduğunu; gelip geçici olanın değil, kalıcı ve ebedî olanın insanı yücelttiğini anlarlar.   Bayramlar, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdesidir. Bu müjde bayram sabahı gönülden gönüle, evlerden evlere taşınır; sokaklara, meydanlara taşar; müminlerin yüzünde ve sesinde hayat bulur.   Sivas’lı Hemşehrilerimin, Milletimizin, ve İslâm âleminin Ramazan bayramını kutluyor, bayramın bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyorum.
Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin Ramazan bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Bilgin mesajında; Bayramlar, vatandaşlarımız arasında sevinç, coşku ve barış rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı ulvî bir atmosferdir. Bu anlamda, idrak etmekte olduğumuz Ramazan bayramı insanları birbirlerine yakınlaştıran, kardeşlik duygularını pekiştiren önemli günlerden birisidir.

 

Oruçla terbiye altına alınan bedenler ve nefisler, yüceliğin evrensel niteliklerini kuşanırlar. Sabrı, yardımlaşmayı, paylaşmayı, özveriyi öğrenirler. Dünya nimetlerinin bir sınav olduğunu; gelip geçici olanın değil, kalıcı ve ebedî olanın insanı yücelttiğini anlarlar.

 

Bayramlar, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdesidir. Bu müjde bayram sabahı gönülden gönüle, evlerden evlere taşınır; sokaklara, meydanlara taşar; müminlerin yüzünde ve sesinde hayat bulur.

 

Sivas’lı Hemşehrilerimin, Milletimizin, ve İslâm âleminin Ramazan bayramını kutluyor, bayramın bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.