pendik escort bayan
ak

"Ramazan Ayı Serin Geçmeyecek"

30.05.2017 - 11:23, Güncelleme: 30.05.2017 - 11:23
 

"Ramazan Ayı Serin Geçmeyecek"

Ramazan ayının ilk günlerinde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar, hafta sonu mevsim normallerinin üzerine çıkacak - Meteoroloji 3. Bölge Müdürü Güler: - "Bursa'da yağışlı ve serin hava cuma günü itibarıyla yerini 30 dereceyi bulan sıcaklıkl

BURSA (AA) - Ramazan ayının ilk günlerinde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıkların, önümüzdeki hafta itibarıyla bölge genelinde artması bekleniyor.Meteoroloji 3. Bölge Müdürü Ergün Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sorumlulukları altındaki illerden Bursa, Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te perşembe gününden itibaren sıcaklıkların mevsim normalleri seviyesine geleceğini söyledi. Güler, Bursa'da gün içinde kuvvetli yağış beklediklerini ve hissedilecek en yüksek sıcaklığın 22 derece olacağını dile getirerek, "Bursa'da yağışlı ve serin hava cuma günü itibarıyla yerini 30 dereceyi bulan sıcaklıklara bırakacak. Yani ramazan ayının son 3 haftası mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklarla geçecek." diye konuştu. Eskişehir'de gün içinde hissedilecek en yüksek sıcaklığın 17 derece ve yağışlı olacağını belirten Güler, şöyle konuştu: "Sıcaklık mevsim normallerinin altında. Fakat cuma gününden sonra Eskişehir'de hava sıcaklıklarının 26 dereceyi bulacağını düşünüyoruz. Bu da mevsim normalleri düzeyinde. Bilecik ve Kütahya'da da sıcaklıklar hafta sonundan itibaren artarak haziran ayında beklenen sıcaklıklara kavuşacak. Bölgede cuma gününe kadar kapalı bir gökyüzü var fakat ramazan ayı böyle serin geçmeyecek." - "Bölgede su sıkıntısı yok"Güler, mayıs ayının bölgede bol yağışlı geçtiğini dile getirerek, "Mevsimsel olarak baktığımızda bölge çok güzel yağmur aldı diyebiliriz. Bursa'nın yüzde 93, Eskişehir ve Bilecik'in yüzde 20, Kütahya'nın ise normalin yüzde 129 üzerinde yağış aldığını gördük. Bölgede su sıkıntısı yok. Özellikle tarım sektörü açısından oldukça sevindirici yağışlar alındı." dedi.
Ramazan ayının ilk günlerinde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar, hafta sonu mevsim normallerinin üzerine çıkacak - Meteoroloji 3. Bölge Müdürü Güler: - "Bursa'da yağışlı ve serin hava cuma günü itibarıyla yerini 30 dereceyi bulan sıcaklıkl

BURSA (AA) - Ramazan ayının ilk günlerinde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıkların, önümüzdeki hafta itibarıyla bölge genelinde artması bekleniyor.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürü Ergün Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sorumlulukları altındaki illerden Bursa, Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te perşembe gününden itibaren sıcaklıkların mevsim normalleri seviyesine geleceğini söyledi.

Güler, Bursa'da gün içinde kuvvetli yağış beklediklerini ve hissedilecek en yüksek sıcaklığın 22 derece olacağını dile getirerek, "Bursa'da yağışlı ve serin hava cuma günü itibarıyla yerini 30 dereceyi bulan sıcaklıklara bırakacak. Yani ramazan ayının son 3 haftası mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklarla geçecek." diye konuştu.

Eskişehir'de gün içinde hissedilecek en yüksek sıcaklığın 17 derece ve yağışlı olacağını belirten Güler, şöyle konuştu:

"Sıcaklık mevsim normallerinin altında. Fakat cuma gününden sonra Eskişehir'de hava sıcaklıklarının 26 dereceyi bulacağını düşünüyoruz. Bu da mevsim normalleri düzeyinde. Bilecik ve Kütahya'da da sıcaklıklar hafta sonundan itibaren artarak haziran ayında beklenen sıcaklıklara kavuşacak. Bölgede cuma gününe kadar kapalı bir gökyüzü var fakat ramazan ayı böyle serin geçmeyecek."

- "Bölgede su sıkıntısı yok"

Güler, mayıs ayının bölgede bol yağışlı geçtiğini dile getirerek, "Mevsimsel olarak baktığımızda bölge çok güzel yağmur aldı diyebiliriz. Bursa'nın yüzde 93, Eskişehir ve Bilecik'in yüzde 20, Kütahya'nın ise normalin yüzde 129 üzerinde yağış aldığını gördük. Bölgede su sıkıntısı yok. Özellikle tarım sektörü açısından oldukça sevindirici yağışlar alındı." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.