pendik escort bayan
ak

"Ramazan Ayı Gönül Bağı" Etkinlikleri

14.05.2019 - 14:08, Güncelleme: 14.05.2019 - 14:08
 

"Ramazan Ayı Gönül Bağı" Etkinlikleri

KARAMAN (AA) - Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrenciler "Ramazan Ayı Gönül Bağı" etkinlikleri kapsamında hazırladıkları...

KARAMAN (AA) - Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrenciler "Ramazan Ayı Gönül Bağı" etkinlikleri kapsamında hazırladıkları ramazan paketlerini, maddi durumu iyi olmayan ailelere ulaştırdı. Kız ve erkek yurtlarında kalan gönüllü gençlerin katıldığı etkinlikte, ilk olarak daha önceden hazırlanan ramazan paketleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Etkinliğe şehit ailesi ziyareti ile devam eden gönüllü gençler, Şehit Jandarma Üstçavuş Adem Bayat'ın ailesini ziyaret etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliklerin ramazan boyunca devam edeceğini belirterek, "Rahmet ve bereket ayı ramazanın manevi ikliminde, gönüllü gençlerimizin de katılımı ile etkinliklerimiz devam ediyor. Bolluk ve bereket ayı ramazanda gönüllü gençlerimizle daha çok kapıyı çalarak, daha çok vatandaşın gönlüne dokunmaya çalışacağız." diye konuştu.
KARAMAN (AA) - Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrenciler "Ramazan Ayı Gönül Bağı" etkinlikleri kapsamında hazırladıkları...

KARAMAN (AA) - Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrenciler "Ramazan Ayı Gönül Bağı" etkinlikleri kapsamında hazırladıkları ramazan paketlerini, maddi durumu iyi olmayan ailelere ulaştırdı.

Kız ve erkek yurtlarında kalan gönüllü gençlerin katıldığı etkinlikte, ilk olarak daha önceden hazırlanan ramazan paketleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Etkinliğe şehit ailesi ziyareti ile devam eden gönüllü gençler, Şehit Jandarma Üstçavuş Adem Bayat'ın ailesini ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliklerin ramazan boyunca devam edeceğini belirterek, "Rahmet ve bereket ayı ramazanın manevi ikliminde, gönüllü gençlerimizin de katılımı ile etkinliklerimiz devam ediyor. Bolluk ve bereket ayı ramazanda gönüllü gençlerimizle daha çok kapıyı çalarak, daha çok vatandaşın gönlüne dokunmaya çalışacağız." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.