pendik escort bayan
ak

Raftingciler, Başkan Öztürk'ü Ziyaret Etti

04.10.2018 - 16:48, Güncelleme: 04.10.2018 - 16:48
 

Raftingciler, Başkan Öztürk'ü Ziyaret Etti

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Belediyesi Bayan Rafting Takımı, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Belediyesi Bayan Rafting Takımı, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Van'ın Çatak ilçesinde düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası'nda üçüncü olan Yahyalı Belediyesi Bayan Rafting Takımı, Öztürk'ü ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yahyalı'nın hem eğitimde hem de sporda başarılı bir ilçe olduğunu belirten Öztürk, şunları kaydetti: "Van'ın Çatak ilçesinde düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası'nda üçüncülük kupasını bize getiren sporcularımıza, canı gönülden teşekkür ediyorum. Hem okuyor, hem de rafting takımımızda spor yapıyorsunuz. Bu konuda gösterdiğiniz çabayı tebrik ediyorum. Yahyalı, hem eğitimde hem de sportif faaliyetlerde oldukça başarılı bir ilçe. Yahyalı'nın, Kapuzbaşı'nın, Zamantı Irmağı'nın tanıtımında takımımızın ciddi katkıları oluyor. Yeni kurulan bir takım olmanıza güzel sonuçlar getirmeniz, bizi mutlu ediyor."
KAYSERİ (AA) - Yahyalı Belediyesi Bayan Rafting Takımı, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Belediyesi Bayan Rafting Takımı, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Van'ın Çatak ilçesinde düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası'nda üçüncü olan Yahyalı Belediyesi Bayan Rafting Takımı, Öztürk'ü ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yahyalı'nın hem eğitimde hem de sporda başarılı bir ilçe olduğunu belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"Van'ın Çatak ilçesinde düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası'nda üçüncülük kupasını bize getiren sporcularımıza, canı gönülden teşekkür ediyorum. Hem okuyor, hem de rafting takımımızda spor yapıyorsunuz. Bu konuda gösterdiğiniz çabayı tebrik ediyorum. Yahyalı, hem eğitimde hem de sportif faaliyetlerde oldukça başarılı bir ilçe. Yahyalı'nın, Kapuzbaşı'nın, Zamantı Irmağı'nın tanıtımında takımımızın ciddi katkıları oluyor. Yeni kurulan bir takım olmanıza güzel sonuçlar getirmeniz, bizi mutlu ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.