pendik escort bayan
ak

Qnb Finansbank’tan "Dünya Saati" Etkinliğine Destek

26.03.2017 - 12:43, Güncelleme: 26.03.2017 - 12:43
 

Qnb Finansbank’tan "Dünya Saati" Etkinliğine Destek

QNB Finansbank, iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla düzenlenen "Dünya Saati" etkinliğine katıldı

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) öncülüğünde gerçekleştirilen "Dünya Saati" etkinliğine Kristal Kule'nin ve şubelerinin ışıklarını söndürerek destek verdi.QNB Finansbank'tan yapılan açıklamaya göre, 178 ülkeden milyonlarca insanın iklim değişikliğine dikkati çekmek için ışıklarını kapattığı dünyanın en büyük çevre hareketlerinden biri olan "Dünya Saati" uygulamasına QNB Finansbank da katıldı.Uygulama kapsamında 25 Mart'ta Kristal Kule ve şubelerinin, 20.30-21.30 saatlerinde güvenlik amacıyla kullanılan ekipmanları dışındaki tüm aydınlatmalarını kapatarak bu harekete katılan QNB Finansbank, sosyal sorumluluk bilinciyle geleceğin aydınlanması için katkıda bulunuyor. Bu yıl Akdeniz Ormanları'nın korunması için kampanya başlatan WWF, topladığı bağışları da bu kampanyaya aktarıyor.
QNB Finansbank, iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla düzenlenen "Dünya Saati" etkinliğine katıldı

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) öncülüğünde gerçekleştirilen "Dünya Saati" etkinliğine Kristal Kule'nin ve şubelerinin ışıklarını söndürerek destek verdi.

QNB Finansbank'tan yapılan açıklamaya göre, 178 ülkeden milyonlarca insanın iklim değişikliğine dikkati çekmek için ışıklarını kapattığı dünyanın en büyük çevre hareketlerinden biri olan "Dünya Saati" uygulamasına QNB Finansbank da katıldı.

Uygulama kapsamında 25 Mart'ta Kristal Kule ve şubelerinin, 20.30-21.30 saatlerinde güvenlik amacıyla kullanılan ekipmanları dışındaki tüm aydınlatmalarını kapatarak bu harekete katılan QNB Finansbank, sosyal sorumluluk bilinciyle geleceğin aydınlanması için katkıda bulunuyor. Bu yıl Akdeniz Ormanları'nın korunması için kampanya başlatan WWF, topladığı bağışları da bu kampanyaya aktarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.